Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Most akkor rossz apa vagyok...

Most akkor rossz apa vagyok ha mindent megveszek a gyereknek, mert megtehetem?

Figyelt kérdés
Szüleim szegények voltak mindig mások levedlett cuccait kellett hordanom és sosem lehettek úgymond "menő" játékaim, emiatt ment is a kiközösítősdi, és összességében igazán szar gyerekkorom volt. Nem akarom, hogy az enyém átélje ugyan ezt.
2011. nov. 12. 13:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nincs baj azzal mait csinálsz,ha nem viszed tulzásba!! És mivel amanpság több az elszegényedett gyerek,ezért könnyen meglehet tényleg,hogy a tiédet azért fogják nem szeretni,kiközösiteni,mert neki mindene megvan!

Mit jelemt az hogy mindent megveszel a gyereknek? Néha nem lenne jobb elvinni egy vidámparkba,vagy élményfürdőbe,vagy akárhova ahova a többi gyerek nem jut el,de mégiscsak értékesebb,maradandóbb élmény a gyereknek is,neked is.Mennyi idős a gyereked?

2011. nov. 12. 16:17
 12/13 anonim ***** válasza:
Mi sem voltunk gazdagok,de ahhoz képest ahogyan sok osztálytársam élt király életem volt.Nem volt sosem probléma két dolog volt amiért fájt a szívem,az egyik a saját szoba a másik a kertes ház,hogy lehessen kutyám,ezek álmok voltak eszembe sem jutott követelni.Megtanultam spórolni,értékelni mindent,megtanultam,hogy a pénzért meg kell dolgozni.Apukámnak,úgy családja van van egy féltestvérem,meg a feleségének 2 lánya,és egyszerűen felháborít hogy mindent megkapnak,el vannak kényeztetve,önállóságuk 0,azt hiszik a pénz csak úgy terem a bankkártyán,és nem csak az háborít fel,hogy látom a sok pazarlást,hanem az is hogy nekünk is kicsit jobb életünk lett volna ha apukánk velünk marad és nem válnak el.Van egy 9,5 hónapos kisfiam,az biztos hogy nem fogom elhalmozni,inkább megtanítom az önállóságra,életrevalóságra,arra hogy a pénzért meg kell dolgozni,az ajándékot ki kell érdemelni,és arra hogy meg becsülje amije van.Sokkal jobb lesz neki,ha felnő,mint a sok elkényeztetett,elhalmozott gyereknek.
2012. febr. 12. 23:35
 13/13 anonim ***** válasza:

Miért lennél rossz apa ?

21 éves vagyok gyerek koromban én is sok mindent meg kaptam emiatt apámra nagymuterék mindig is mérgesek voltak és ugyan ezt mondta apám hogy ő gyerekkorában szegénységben nőtt fel és ezt nem akarja , hogy mi is át éljük .

Nekem lesz gyerekem én is minednt megprobálok hogy meg adhassam neki ami kell és nem elkényesztetés mert nem minden sz.r t meg venni hanem pl születésnapjára szeretne valamit akkor ne az legyen hogy hát nincs rá pénz akkor annyot dolgozok hogy megtudjam venni neki . Én se akarom hogy azt át élje amit apám annakidején . Enegem mindig is úgy neveltek hogy amit tudok azt adjak meg a családomnak .

2017. jún. 12. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!