Naponta hányszor fertőtlenítettétek és mozgattátok füllyukasztás után kisbaba fülét, fülbevalóját?
Én lányomnak is a kis belövős fülbevalója van bent. De neki azért, mert a rendes bébifülbevalót ki tudja nyitni :S (1 éves, ne kérdezd, hogy csinálja).
De nem bánom, nagyon jól áll neki ez is.
Másik lányomnak is sokáig a belövős volt bent, azt hiszem 6 hósan cseréltük le bébifülbevalóra (kis karikára).
Mindkettő a születés után kapta a kórházban.
MOzgatni kell minden nap, és néha törölgesd le egy kis alkoholos vattával, de ne vedd ki, amíg nem gyógyult meg a lyuk.
hát nem akarok bunkó lenni, de nagyon rosszul tetted, hogy kilyukasztottad szegénynek a fülét.
az enyémet is megkérdezésem nélkül lyukasztatta ki anyám kiskoromban, és azóta is szenvedek tőle, gyűlölöm, hogy csakúgy megcsinálta anélkül hogy ellenkezni tudtam volna. mindenkinek magának kéne eldönteni, hogy akarja-e vagy sem.
Én úgy gondolkodom,hogy ha ő esetlegesen nem lesz fülbevalópárti akkor nem fog hordani,ilyen egyszerű!
Természetesen megértem a te álláspontodat is és köszönöm a válaszod!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!