Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mikor igényeljem a munkáltatóm...

Mikor igényeljem a munkáltatómtól?

Figyelt kérdés

Július 15-én született (ettől is igényeltem) a lányom, elvileg dec. 28-án lejár a TGYÁS-om.

Mikortól nyújtsam be az igénylést?

2011. nov. 7. 16:43
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekem március végén járt le a tgyás, és én már március elején elküldtem a gyed igénylést. Még az OEP is küldött egy tájékoztatót, hogy minél előbb igénylem, annál jobb.

Szóval december elején elküldheted az igénylést.

2011. nov. 7. 16:48
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszike! :)))
2011. nov. 7. 16:51
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem küldtek hivatalból papírt, hogy nemsokára lejár a TGYÁS, és küldtek igénylőlapot, hogy azt vigyem be a munkáltatómhoz kitölteni. Szóval elvileg figyelik.
2011. nov. 7. 19:01
 4/4 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy küldik hivatalból, csak nem szeretnék megint iderepülni azért otthonról, hogy ezt elintézzem.

Ha már most itt vagyunk, akkor elintézem..

De, azért köszi.

2011. nov. 7. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!