Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kisfiúnak jó ez a babakocsi szín?

Kisfiúnak jó ez a babakocsi szín?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Itt átalakítva is látható.

Köszi a véleményeket.

2009. máj. 7. 11:06
 1/9 A kérdező kommentje:
+ Mi a véleményetek a fehér babakocsiról? Vennétek-e?
2009. máj. 7. 11:08
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem való kisfiúnak. Fehéret nem vennék mert akárhogyis vigyáz rá az ember egyfolytában tisztítani kellene.
2009. máj. 7. 11:11
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
a fehér szerintem koszolódik, így nem vennék. Egyébként kisfiúnak a rózsaszín kivételével gyakorlatilag bármelyik babakocsiszín jó.
2009. máj. 7. 11:13
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem unisex, a színe és a fazonja is tökéletes kislánynak és kisfiúnak is. Nyugodtan megveheted. A fehérrel, mint a többiek is írták a koszolódás a probléma, egyébként az sem rossz, a nap talán nem szívja ki, mint a színeset.
2009. máj. 7. 11:21
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
A jané nagyon jó márka.Ez a szín meg teljesen unisex.:)
2009. máj. 7. 13:01
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon pöpec ez a szín.Az én fiamé narancssárga.Fehéret semmi esetben nem vennék,csak a gond van vele.És az olyan csúnya,ha vmi piszkos,pláne egy kis babánál.
2009. máj. 7. 13:27
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez tetszik, jó, de fehéret én sem vennék semmiképpen!
2009. máj. 7. 17:20
 8/9 anonim ***** válasza:
Szuper!
2009. máj. 7. 22:29
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkiek. Elkelt :-D
2009. máj. 7. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!