Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Havi 58 ezer forintból beválla...

Havi 58 ezer forintból bevállalnátok egy gyereket?

Figyelt kérdés
2011. nov. 5. 09:05
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
85%
És ebben bele számoltad a családi pótlékot?Mert ha nem,akkor "sokkal" jobban állsz!Arról nem is beszélve,hogy lakásfenntartási támogatást is igényelhetsz.Szóval vegyük úgy,hogy ez az alap.Nem kevés,nem is sok,de úgy gondolom 2 ember ki tud ebből jönni.2 gyerekes anyuka
2011. nov. 7. 23:14
 22/29 anonim ***** válasza:
71%

Két gyerekem van,egyikük beteg lett, dolgozni nem tudok mellette, 66ezer forint a GYES meg a családi.

Egyik gyerekemet sem szándékozom sem eldobni, sem megölni. Ennyiből kell boldogulni és kész.

Egyébként hozzáteszem jobban boldogulunk mint korábban. Szinte csak drága és minőségi ételeket eszünk, pont fiam betegsége kapcsán. És valamiért mégis kevesebből kijövünk.

2011. nov. 8. 11:15
 23/29 anonim ***** válasza:

semmire sem elég, ez napi 2 ezer ft sincs:-((

valósszínüleg ezután is minden drágulni fog, ahogy eddig is

2011. nov. 8. 13:14
 24/29 anonim ***** válasza:

huh, én nem :(

kb ezért van csak 1 gyermekem.

2011. nov. 8. 15:33
 25/29 anonim ***** válasza:

Nem! Ki lehet jönni belőle, ha nincs plusz kiadás.

PL ha tápszeres lesz, eleinte a Ha-s tápszerek piszok drágák, de ha nem azt vesz akkor is kisebb vagyon.

Én most utána számoltam kicsit a fiam szerintem kb napi 800-1000 ft-ra jön ki, vagyis ennyit költök rá, (és ebbe csak a pelust, étel, posikrém, popsitörlő ilyesmi van benn) spórolós árakon, mert pelust 37 ft-ért veszem darabját, tehát ezen is rengeteget spórolok, de rengeteg gyümölcs, zöldség fogy, amit helyi piacon veszek ahol az árak kb a teszkós árak fele (példaképp teszkóban alma 400, piac 200 és édes, nem félig éretlen) Mondjuk tápszerből drágábbat kapt, de abból max 2 doboz kell havonta és ahhoz is szoktam szerezni Dm-es kuponokat, de így is 4000 ft.

Akkor még nem vettem ruhát, cipőt, játékot stb. és marad a hónap hátralévő felére 28 ezer forint magamra és minden másra. :(( Szomorú, hogy ilyeneken kell fillérezni!

A másik részéről az a véleményem, hogy a párod megijedt a felelősségtől. De amint a karjába veszi a picit el fog olvadni! Minden esetre egy nagy beszélgetés és nehéz döntés előtt álltok, én sok sikert kívánok hozzá! Remélem megoldódik!

Neked pedig kitartás!

2011. nov. 8. 15:54
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

Hogy a kérdésedre válaszoljak:

Igen, bevállalnám.

Én 45ezer Gyedet kapok, plusz a 12 ezer családit. A lakáshitelt, rezsit, autót a párom állja.

Az 57 ezer forint marad a kajára meg a gyerek dolgaira. Mi kijövünk belőle, szoktam C&A-ban, Brendonban, bababoltokban is vásárolni a picinek, mondjuk rengeteget kaptam a nővéremtől. Ma 15 hónapos, sok játéka van, szép szobája, boldog gyerek. Meg kell tanulni okosan vásárolni, és kész. Pelenkát csak kuponokkal, rucikat néha a turiban, kaját a piacon veszek. Csak akciósat a húsokból, egyebekből, max. lefagyasztom. Amikor pedig már nővi ki a holmikat, bizony adom is el, ezért még bevételem is van. Foglalkozom gyerekjátékokkal, Avon-al, Oriflame-el. Mind MLM, de mégis hoz egy kis pluszt a konyhára. Így egész jól ki lehet jönni.

Az érzelmi oldalára, miszerint hogy a párod nem akarja, hát...

Nem szerencsés dolog. Ha nem tudjátok megbeszélni, hogy legyen baba, tehát ha nem akarja, akkor úgyse tudsz mit tenni.

Illetve tudnál, de az ugye nem egy tisztességes dolog, és lehet, hogy utólag te is megbánnád...

Remélem sikerül meggyőzni a párodat!

2011. nov. 8. 19:23
 27/29 anonim ***** válasza:
0%

Még 600ezerre sem vállalnék nem hogy 58-ra,és te miből leszel nő,iből fogsz magadra adni.Fordrászod,kozmetikus,ruhák?

Erre gondoltál,mert ha slampos leszel duplán vesztesz a férjed elhagy mert elfog nem fog szexuálisan kívánni,plusz nem lesz zséd,gondolkozz.

2.A pasid nem akarja akkor ne trükközz mert kivág és joggal teszi ő nem akar akkor ne erőltesd szakíts vele jobban fog járni ő is meg te is.

2013. dec. 19. 12:55
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó:gratulálok az építő jellegű hozzászólásodhoz....nem mellesleg 2 éves és 1 hónapos a kérdés,szóval kicsit?! aktualitását vesztette.Ám:köszönjük Emese.
2013. dec. 19. 18:02
 29/29 anonim ***** válasza:
0%
Ezek tények sok ilyet láttam már,erre mondtam,tapasztaltam a környezetembe.
2013. dec. 19. 19:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!