Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Havi 58 ezer forintból beválla...

Havi 58 ezer forintból bevállalnátok egy gyereket?

Figyelt kérdés
2011. nov. 5. 09:05
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Ennyi pénzből? Kizárt! Mi van, ha beteg lesz és több ezer forint lesz a gyógyszer? De bármi más váratlan kiadás is közbe jöhet. Felelőtlenségnek tartom!
2011. nov. 5. 12:53
 12/29 anonim ***** válasza:
kereshet a férjed többszázezret is, simán ki is rúghatják szülésig vagy azután
2011. nov. 5. 12:55
 13/29 anonim ***** válasza:
100%

1 és 3 éves gyerekeink vannak. Férjem keres 150 ezret, én kapok gyed+csp: 108 ezer, vagyis össz 258 ezer.

Ebből hitel: 80, rezsi: 65, benzin 30 = 175 ezer. Marad: 83 ezer. Vagyis 1 főre kb 20000. A kérdezőnek egy főre majdnem 30 ezre marad.

Jelentem még élünk, nem haltunk éhen, mindenkinek van ruhája, igaz duris, minden gyógyszert kiváltok, a kicsi már tápszert kap, havi 4000, a pelus, popsitörlő.. havi 10000.

Minden nap van tejes finomság, heti 2-3 doboz sör a férjemnek, aki cigizik is.

Nem marad egy fillérünk se hó végén, és sakkozni kell, mit hol veszek és kb. havi 10000 értékben kapunk kaját is mamáktól, de azért ki lehet jönni.

2011. nov. 5. 13:55
 14/29 anonim válasza:
100%

Na de akkor ez az 58 ezer forint az, ami megmarad akkor, ha már ki van fizetve a hitel és a rezsi? Tehát ez az, mi ételre, ruhára, stb.-re marad? Akkor annyira nem kevés ez, bár az biztos, hogy egy baba érkezése elég nagy kiadásokkal jár, de ha csak a mindennapi életet nézzük, akkor ennyinek jobb esetben elégnek kell lennie.

Inkább az a gond, hogy a párod nem is akarja a babát. Ez így nem valami jó indítás a babavállaláshoz.

2011. nov. 5. 16:55
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem szűkösen de elég az 58.000.- két főre. De sajnos csak szűkösen!
2011. nov. 6. 10:25
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
Én nem, mert leszel te gyed-en is azzal a gyerekkel, aminek az összege maximálva van. Abból ha kifizeted a rezsit és a hitelt, semmi sem marad és ha apuka nem akar hozzájárulni a gyerek nevelésének a költségeihez, akkor jó kis cécóra számíthatsz a gyerektartás körül. Míg hozzájutsz a gyerektartáshoz, addig is etetni kell a gyereket.
2011. nov. 7. 17:58
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
Csak nekem tűnik fel, hogy ő akarja a gyereket a férfi nem? Ne haragudj, de ha ő nem akarja, ne cselezd ki, aztán fel leszel háborodva, hogy milyen kevés gyerektartást stb. fizet.Nem csak a pénz miatt, hanem a társ nélküliség miatt se szülj.
2011. nov. 7. 18:04
 18/29 anonim ***** válasza:
Szerintem is a gond inkább ott van (ahogyan Tikki is írta), hogy a párod nem akarja a babát. Úgy neki indulni, hogy ne "rendes" családban nevelkedjen...... szűkösen, apa nélkül. Én biztosan nem vállalnám így. Az addig rendben van, hogy gyerek nélkül nincs értelme az életnek, de hátránnyal indul és ne csak magadat nézd. Alapozd meg a jövődet és olyan férfit válassz, aki szeretne gyereket. Ketten mégiscsak könnyebb!!! Kívánom, hogy sikerüljön!
2011. nov. 7. 18:32
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy ha meglátja a babát akkor meggondolja magát és jobb apa lesz mint bárki. Az persze nagyon gáz a gyereknek ha az apja nem szereti,mert érezni fogja. Nem lehet ezt a pasit lecserélni?
2011. nov. 7. 19:28
 20/29 anonim ***** válasza:
81%

Igen! 58 ezer Ft-ből simán ki tudtok jönni ketten. Nyilván nem fogtok a Bahamákra menni nyaralni egy darabig, de kit érdekel?!

Sok szerencsét!

2011. nov. 7. 20:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!