Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit csináljak, hogy vhogy...

Mit csináljak, hogy vhogy élni tudjunk?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok érettségiztem,most kb 28 hetes terhes vagyok együtt élek a párommal, aki elvesztette a jól fizető munka helyét így havi 70 ezer forintból kell mindent kifizetnünk! Állást keres és meghallgatásokra is jár. Mit tegyünk? Én mivel tudok pénzhez jutni, ha tudtok ilyen otthoni munkát az a legjobb...
2011. nov. 5. 08:23
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia, hát megértelek hogy aggódsz, mi sem állunk túl jól. Hol laktok? Milyen arra a munkalehetőség? Otthoni munka? Hát, szerintem szinte semmi. Az a havi 70,000Ft miből jön össze? Ha megszülsz, kapsz gyest és családi pótlékot, az olyan 35-37000 körül mozog.Ha ahhoz még jön a 70,000 amit leírtál és nem albérletben laktok, akkor nincs gond.
2011. nov. 5. 08:35
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
esetleg nem tudnál magántanítványokat vállalni? ha tudsz mondjuk idegen nyelvet, vagy korrepetálást vállalhatnál abból, amihez értesz
2011. nov. 5. 11:39
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Mi meg úgy voltunk, mikor Gyeden voltam (pár éve), hogy a hitelek + rezsi befizetése után maradt 35 ezer Ft-unk 3-unkra. Ezt kellett beosztani pelenkára, kajára, tápszerre (elapadt a tejem), meg ami közbe jött.

Szóval abszolút megértelek, nehéz lesz, de kibírható annak tudatában, hogy tudjuk, nem sokára jobb lesz...ez lebegett a szemem előtt. Illetve nekünk azért a szüleink segítettek a maguk módján, hetente meghívtak ebédelni, vettek kis ruhákat, persze "csak" használtakat vagy kínait, de szépeket.

Nem tudom, nektek van-e lakbér, vagy hitel. Ha nincs, akkor "csak" a rezsi meg a kaja kerül pénzbe.

Vagy ha szülőknél laktok, talán a rezsi sem (gondolom megértik, hogy most nehéz helyzetben vagytok, és nem akarnak még jobban ellehetetleníteni titeket).

2011. nov. 5. 13:30
 4/6 anonim ***** válasza:
Én is a különórák adását tanácsolnám. A nyelvi és a matematika korrepetálásokat keresik legjobban, ezért ha értesz valamelyikhez, valószínűleg lesz rá kereslet.
2011. nov. 5. 13:51
 5/6 A kérdező kommentje:
Mindenkinek nagyon köszönöm a válaszokat...a baj az hogy albérletbe lakunk és sok a közös költség és a fűtés is az egész városban(kis város, munka lehetőség zéró!)itt a legdrágább+a bérletidíj 20eft a 70eft pedig nem 70 csak kerekítettem mivel a párom munkanélküli állás kereső... az én szüleimnek sajnos nincs sok pénze de kajával meg apróságokkal segítenek most is a párom szülei pedig nagyon messze élnek innen...minden rendben lenne ha nem vesztette volna el az állását csak a mai világban már semmi sem biztos...
2011. nov. 7. 09:43
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
vigasztaljon, hogy az én férjem a 2,5 éves lányunk mellett már fél éve munkanélküli, ráadásul bp-en, szal ha jól keresőként vállalsz gyereket, az se biztosíték semmire
2011. nov. 7. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!