Nem lesz még semmi a GYED meg GYES tervezetből?
Ma hallottam a rádióban ,ugyan még nagyon messze van a Gyed Gyes program tervezet megvalósítása!!
Ahogí kivettem a beszédjükből bár naon nem értek hozzá!!
Szerintem még nem lesz lehet semmi a juli 1 ig tervezett témából semmi!!
Mert még el sem kezdődtek a bölcsik építése felujítása!!
Ez még főleg itt Magyarországon nagyon hosszu idő szerintem!!
ti mit gondoltok??
Nagyon aggódom mert még szeretnénk még egy babát tesókát!!!Kérem ha valaki tud okosabbat az irjon!!
Üdv Egy aggódó anyuka
Köszönöm szépen előre is
A kormányprogramban az van, hogy a törvény hatályba lépésétől számított 300 napon túl született gyermekekre vonatkozik. Ha május közepén megszavazzák, akkor az kb. júliusra lesz jogerős. (Ha megszavazzák egyáltalán, bár én már nem reménykedem.) Onnantól számít a 300 nap, és akkor még van 2 évük bölcsit létesíteni. Amivel kapcsolatban vannak kételyeim. Óvodák pl. ugyan vannak, de a legtöbb délután 4-ig, addig oda sem érsz, pláne busszal. Akik meg 3 műszakban dolgoznak, azokkal mi lesz?
Szóval mi akarunk még egy gyereket. Még szerettünk volna várni, de most már próbálkozunk, hátha júliusig sikerül.
1 éves gyereket Isten és ember elleni vétek bölcsődébe adni. Az enyém most egy éves, és még napi 5-ször szopik. Majd a dada megszoptatja, vagy mi?
Ha jól tudom, akkor a 2010. január után FOGANT babákra fog vonatkozni a tervek szerint. És akkor 2012-ben kellenek a bölcsödék.
Úgyhogy azért lassan álljatok neki tervezni azt a bébit :-)
Nagyon köszönöm a válaszokat!!
Hát igen nagyon lassan de tervezzük!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!