Anyukák! Miért csak anyukák válaszára vagytok kíváncsiak?
Már egy jó ideje látogatom ezt a témakört és feltűnt, hogy egyes anyák számára elképzelhetetlenek tűnik, hogy apuka válaszoljon és úgy teszik fel a kérdésüket, mintha csak anya válaszolhatna egy nem nemi specifikus kérdésre.
Ez egy fajta tudatos nemi sovinizmus, vagy tudat alatti?
nem úgy értettem:))))
Hanem általában gőzük nincs arról, mi fán terem a peteérés, a tojcsis nyák (:)), vagy az ovuteszt
Akkor az én férjem a kivétel. Igaz, biológus, de többet tud a ciklusról, mint én, és mindig rajta van a témán is. :o)
második
Na megint egy ilyen kérdés. :)
Amúgy reagálva korábbiaktól az ilyen kérdések zöme nem anya specifikus.
Ezt a kérdést akkor írtam ki, amikor valaki azt kérdezte, hogy a postás szombaton menni fog e, illetve most egy kérdés volt, ami a bevásárlásról szólt.
Nem tudom hogy máshol hogy van, de mivel a születés utáni első két évben lényegében az én fizetésemből élt az egész család így akarva akaratlanul is tudtában voltam, mi mennyi és hol mit kell spórolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!