Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért baj az, hogyha valaki...

Miért baj az, hogyha valaki márkás és drága ruhákat, dolgokat vesz a gyermekének?

Figyelt kérdés

Nem értem,hogy egyeseknek miért böki az a csőrét,hogyha valaki szereti a gyermekét márkás dolgokban látni és drága dolgokat vesz neki.

A hátunk mögött nekünk már sokszor beszóltak,hogy milyen jól megy,hogy ilyeneket veszek a babámnak,amikor máshol éheznek,stb.

Nem értem,ez másoknak miért fáj?

Mi is márkás dolgokat hordunk a párommal,nekem egyértelmű volt,hogy a gyereket sem a turkálóból fogom öltöztetni és hogy nem használt dolgokat fog kapni...

Csak olyan bántó,hogy emiatt egyes emberek máshogy néznek ránk.

2011. okt. 31. 10:32
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Ilyenekel nem kell törödni, szegény is járhat márkás ruhába ha van essze .Én se vagyok Gazdag nem cigizek, nem iszok,és nem költök hülyeségekre van Nike Cipőm, Tom Tailor Polom, persze Apunak segitek kapok érte Zsebpénzt szorolapozok stb ! Sose veszek hülyeséget chipset ,Pepsi Kólát ,vagy Energia italt.!
2012. ápr. 1. 10:33
 22/24 Mrs.Nobody válasza:
NEm mindenki teheti ezt meg manapság, szerintem ez az oka. Mondjuk én a gyerkőcöket jól kinéző nem túl drága ruhában járatnám mert hamar kinövik... Mondjuk én se vásárolok olyan drágán (new yorker, bershka, nike, adidas, pull&bear)
2012. szept. 23. 20:53
 23/24 princessluna33 ***** válasza:
22%

mert egyszerűen vannak fontosabb dolgok is a gyerek elkényeztetésénél!! ez a túlszeretés!! ami undorító!!

nálunk nem veszünk 15 ezer ft-os ruhákat a gyereknek mert minek? ugyanúgy jó az olcsóbb is!! a márkás ruhánál már csak az borzalmasabb ha valaki 12-13 ezer forintot kidob egy vacak játékra amikor nem márkás játékkal is eljátszik a gyerek!! és emiatt van a sok iskolai bántalmazás is mert ha már a gyereknek nincsen márkás játéka/ruhája/okostelefonja. az már ciki és verni kell!! ezért nem kéne a gyereknek márkás ruhát venni!!

mert akkor az átlag gyerek már egy kis senki lúzer!!

az én gyerekeim már az ideg gondozóban kötöttek ki párszor mert a "márkások" tönkretették a lelki világukat hát ezért!!

2013. júl. 14. 12:26
 24/24 akosrakos válasza:
HÁT MÁR MEG BOCSÁSS DE KURVÁR@ NEM ÉRI MEG MÁRKÁSDOLGOKAT VENNI. UGYANIS UGYAN OLYAN AZ ANYAG MINŐSSÉGE CSAK RÁ VAN ÍRVA, HOGY PÉLDÁUL NIKE ÉS EGY PIPA VAGY ADIDAS A HÁROM CSÍKKAL. ÉS ATTÓL MÉG NEM KÉNE AZOKAT AZ EMBEREKET LESZÓLNI AKIKNEK ROSSZABBUL MEGY, MERT TE IS BÁRMIKOR SZEGÉNY LEHETSZ LEHET, HOGY MA LEHET HOGY HOLNAP TUDOD MEG HOGY KI RÚGTAK A MUNKA HELYEDRŐL, ÉS AZUTÁN MÁR MÁSKÉPP FOGOD LÁTNI A DOLGOKAT SZÓVAL KUSSOLJ BE ÉS ÖRÜLJ, HOGY NEKED ILYENEKRE TELIK! A H&M el mi a jó büdös bajod van. Én is egy egy H&M es cipőbe járok és nagyon megvagyok vele elégedve, kényelmes, jó a minősége.
2013. júl. 31. 13:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!