Most már végképp nem értem, miért késhet?
Figyelt kérdés
28-33 naposak a ciklusaim, ma vagyok a 35. napon. 29. ill. 34. nap teszteltem, mindkétszer negatív. A melleim duzzadtak és ernyedtek, a derekamból a hasamba sugárzó fájdalom van. Bő fehéres folyásom van.
A párommal csak egyszer voltunk együtt védekezés nélkül, a 7.napon (utolsó mensi utáni 1.napon).
2011. okt. 29. 16:50
1/1 anonim válasza:
ha 33 napos ciklusaid is szoktak lenni, akkor a 2 napos késés még belefér. Ha az elmaradt mensi utáni 10.napon sem jön meg, akkor lehet valami a dologban, addig szerintem ne kattogj! A tünetek lehetnek a mensi tünetei is. De az is lehet, hogy felfáztál. Várj még türelemmel, aztán menj dokihoz, mert ha meg nem vagy terhes, lehet valami gond is. Szóval, DOKI!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!