Adnád a gyermekednek a férjed/feleséged volt párjának a nevét?
Ha tetszene a név és nagyon illene a vezetéknévhez
ha igen, miért, ha nem miért nem?
Szia!
A ferjem exet Violanak hivjak es nekem nagyon-nagyon tetszik ez a nev.
De a ferjem egybol megvetozta mikor megemlitettem neki. Nagyon rossz emlek koti az exhez ( eloszor probalkozott nala aztan az ex tulsagosan raakaszkodott,igy a parom megijedt es "elmenekult" :D )
Raadasul valoszinuleg abba a faluba fogunk elni ahol Ok elnek (azota az exnek is van ferje,gyereke)
De nekem tovabbra is nagyon tetszik a neve. Szerencsere talaltunk egy meg szebb nevet amit majd a huginak adunk (eddig 1 fiunk van)
Az en exeim nevet azert nem adnam mert nem tetszenek marmint a nevek.
Utolso vagyok.
Meg eszembe jutott,hogy a ferjemnek volt majdnem dolga egy Leona nevu lannyal is.
Az O neve is nagyon tetszik csak nem igazan illik a vezeteknevunkhoz.
Köszönöm a válaszokat, hát, én úgy vagyok vele, hogy nem zavarna, ha a férjem exének a nevét kapná a kistesó, mert nagyon megy a vezetéknévhez, és szerintem a férjemet sem, de őt még nem kérdeztem. Majd, ha itt az idő.
A Viola nálam is esélyes volt, ez meg a férjemnek nem tetszett.
Tímea is esélyes volt, ez meg egy nagyon közeli rokon, ezért nem lett ez a lányunk neve.
2011-10-28 20:29
:-DDD Nekem is tetszett/tetszik a Tímea, de pont a szóban forgó ok miatt zártam ki rögtön a lehetőségek közül.
(Bár a párom családjából valaki anno felhozta teljesen magától, hogy jobb választás lett volna a Tímea... Nem tudom, mint szóltak volna, ha fiú, és az exem nevét kapja...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!