Adnád a gyermekednek a férjed/feleséged volt párjának a nevét?
Ha tetszene a név és nagyon illene a vezetéknévhez
ha igen, miért, ha nem miért nem?
köszönöm, eltérő válaszokat kaptam.
nos, nálunk is megfordult az én fejemben, páromnak még nem mondtam, szép nagyon a név, jól illene nagyon a vezetéknévhez és az első lányunk nevéhez is. Mostanában anyósom emlegeti, hogy nagyon illik a két név, például,
Nemes Nikolett, csak egy példa, nem ez a név az!
És az anyósom egyre jobban hangoztatja, hogy milyen szép név az, jól hangzik.
Nagyon kedves anyósom van, tiszta jó lelkű, egyáltalán nem azért mondja, mert az előzővel jóban volt, sőt, semmit nem jelent már neki, ezért is ajánlja, a fárjem ezt mondta.
(mert panaszkodtam, hogy az anyós ajánlgatja ezt a nevet, de azt nem mondtam, hogy nekem már korábban is megfordult a fejemben, picit sunyiskodtam, tudom)
Én NEM adnám!!!!
Mindig jusson eszünkbe az ex?
Az én volt pasim nevét sem adnám a fiamnak.
Én a barátaink neveit is kizártam, amikor a születendő gyermekünknek kerestünk nevet, nem még az exekét! :)
De a férjem is.
A barátja Tamás, nem fogjuk így hívni a kisfiunkat, hiszen már van egy Tamásunk, aki egy felnőtt férfi, egy barát, az a név az övé. A volt pasim Gábor, ez is kizárva. Gáborral Attilát szerettünk volna anno, nem lett, de már nem adom az új párommal közös gyereknek ezt a nevet.
Kedves Kérdező, Te adnád a volt pasid nevét, ha fiút várnál?
12:31-es válaszoló: leírod nekem, hogy melyik az a lánynév? nagyon érdekelne, mert az én nevem is nagyon szép :) (mármint az én általam kiválasztott kényes név)
nagyon megköszönöm!!
Mivel a ferjemnek kb 80 nohoz volt koze elottem, en meg osszesen haromnak a nevet tudom, mert sohasem erdekelt a tema, de ez a harom jelentosebb volt, igy van ra esely, hogy adnam valamelyik exnonek a nevet. Nem is tudnek rola, hogy az, ha nem mondana es nyilvan nem mondana. Azt sem zarom ki, hogy a harom kozul nem-e adnam valamelyiket, ha tetszene.
De csak fiaink vannak, igy ez a gond meg van oldva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!