Otthon hagynád 1 éves alvó babádat max.10 percre, amíg a nagyért elszaladsz az oviba?
Sajnos történt már velem olyan,hogy a lakáson belül történt velem baleset,eltört a lábam,mert ablakmosás közben leestem a kis létráról,és olyan szerencsétlenül estem!A telefon nem volt közelben,9 hónaposom a szőnyegen játszott,és elkezdett a szobából kimászni! Szóval ne mondja nekem senki,hogy ha elmegyek,mi lesz ha történik valami,bla,bla...
Nem kívánom senkinek azt a gyötrődést,hogy hátha meghallja valaki az ordításom az utcán!
Kizárt dolog.
Idegsokkos lennék, abban a 2 percben is, hogy mi van otthon, ez az egyik.
A másik, 2 perc alatt is sok minden történhet sajnos, akár velem is az utcán.
A lényeg, én is nemsokára szülök, a fiam jövőre megy oviba, nekünk sincs messze, de mindig viszem majd magammal a kicsit is.
Nálunk az első nap, amikor vittem a nagyot oviba megkérdezte az ovónő, hogy hol a kicsi. mondtam ,hogy anyukám vigyáz rá. Azt mondta hogy csak azért kérdezi, mert volt már olyan aki otthonhagyta egyedül, mert úgyis alszik. De ilyet ne csináljak. Majdnem megkérdeztem, hogy hülyének néz?
Egyébként engem egyszer kizárt az erkélyre a nagyobbik véletlenül és a kicsi kb 9-10 hónaposan ott mászkált a földön és láttam ,hogy megy kifele a szobából. A nagy meg ordított. Pont be volt kapcsolva a kamera, mert én hülye az erkélyen filmeztem a hőlégballonokat. Kb 1-2 percig tartott mire elmagyaráztam a 3 évesemnek az elég jól hangszigetelt erkélyajtón keresztül, hogy hogy nyissa ki. Szerencsére sikerült. Aztán viszanéztem a videót, persze csak hang volt, mert rögtön letettem a gépet, amikor észrevettem, hogy kizárt. Szóval meghallgattam a videót és szörnyű volt: A gyerek ordított én meg remegő hanggal, de azért próbálva nyugodtnak maradni magyaráztam neki, hogy felfele kell a kilincset húzni. És közben ziláló légzésem is hallatszott, annyira pánikban voltam. Utána ki is töröltem rögtön a felvételt, olyan szörnyű volt.
Szóval tényleg bármi megtörténhet, de még akár az is, hogy beragad az ajtó és nem tudsz viszamenni a házba. Vagy a mi esetünkben beragadok a liftbe, vagy csak áramszünet miatt nincs lift és ez is pár perccel megnövelné a hazaérésemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!