Mennyi korkülönbség van a gyerekeid között? Hány évesen szülted az elsőt?
Figyelt kérdés
2011. okt. 24. 13:55
11/20 anonim válasza:
1 gyerek 28 évesen
2 gyerek 30 évesen (2 év 9 hónap az elsőhöz képest
3 gyerek 37 évesen (8 év 11hónap az elsőhöz képest
12/20 anonim válasza:
21 évesen az első
24 évesen a második
35 évesen a harmadikkal vagyok a 15.héten
13/20 anonim válasza:
Milyen furcsa, én pont azt gondoltam hogy idősebben szülnek a nők és itt valahogy 90% nagyon fiatal. (nem a gyerek kérdéshez fiatal, hanem általában).
14/20 anonim válasza:
19 évesen szültem az elsőt,35 évesen a 2.-at,napra pontosan 16 év korkülönbség van közöttük.Lassan 39 éves leszek,és szeretnénk még 1 gyereket.
15/20 anonim válasza:
Szia az első gyerekemet 18 évesen szültem 11 év van a két gyerek között a fiam most lesz 14 éves a kislányom most volt 3 üdv Zsani
16/20 anonim válasza:
28 évesen az elsőt, 30-an fogom a másodikat. 23 hónap lesz a korkülönbség. Nincs kizárva, hogy 4-5 év múlva lesz 3. baba is:)
17/20 anonim válasza:
Hasonló a helyzet, mint az előttem 2-vel válaszoló Zsaninál:
18 voltam, amikor a lányom született
28 vagyok most, idén született a kisfiam,
azaz 10 év van a 2 gyerek között.
18/20 anonim válasza:
21 évesen szültem a kisfiamat, most 1,5 éves és még nem tudjuk,hogy mikor lesz tesó.22 vagyok.
19/20 anonim válasza:
3,5 év korkülönbség, az elsőt 22 évesen szültem :)
20/20 anonim válasza:
Anyukám 28 évesen elsőt, rá másfél évre második, rá két évre harmadik, rá 15 hónapra negyedik, rá másfél évre ötödik.
Igen, nagyon nehéz volt, de szerencsére a nagyszülők+rokonok+bébiszitter sokat segítettek, mi pedig tök jól megvagyunk barátként is, nem csak testvérként :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!