Ha lenne két lányod, akkor milyen nemű babát szeretnél harmadiknak?
Mindenféle magyarázat nélkül elég válaszolni :)
1. lányt
2. fiút
3. mindegy
...persze azon túl, hogy egészséges legyen.
Lányt.
(Egy lányom már van és most fiam lesz)
Nem szertnék harmadikat.
2 lányom van és mind a kétszer reménykedtem benne, hogy fiú lesz. Bár nem szeretnénk több gyermeket, ha mégis becsúszna, akkor most úgy érzem, jobban örülnék már egy harmadik lánynak.
Nálunk fordított a helyzet 2 kisfiúnk van. Most várjuk a harmadik babát, persze nem azért hogy legyen végre egy kislány is. :)
Ettől függetlenül én tényleg inkább kislányt szeretnék, mert az első bébinkre minden UH-n azt mondták hogy kislány lesz... 36 hetesen derült ki hogy mégis kisfiú, rá egy hétre meg is született. Természetesen cseppet sem bánom hogy fiú lett. A másodiknál sem bántam hogy ő is fiú lesz. De most már végre tényleg jó lenne ráadni a sok szép kislány ruhát (amit a legidősebb gyermekünknek vásároltunk) valakire. :)
Ha ismét fiút várunk, akkor is ugyanolyan boldogok leszünk, mint az első kettőnél és biztosan nem fogunk addig próbálkozni míg össze nem jön a kislány! :D
2 lányom van így azt mondom, hogy mindegy...de ugyan úgy érzek, mint az aki az első hosszú választ írta :) Félek az ismeretlentől, de azért izgat is milyen, ha az embernek fia van.
A lányokat már megszoktam így nagy lenne az öröm akkor is, ha lány lesz :)
Leginkább annak örülnék, ha a lehetőségeink adottak lennének egy 3. gyerekhez, egyelőre még eléggé úgy néz ki, hogy esélytelen, de nem adom fel :D
2 lány után mindenki hülyének nézett, hogy harmadjára is lányra vágyom :)
Bejött :)
Ahogy a ferjemet ismernem nagyon fiut akarna.
Nekunk meg csak 1 gyermekunk van es O kisfiu de a 19. uh-on kislanyt mondtak. Haaaat, Apanak kellett ido mig megemesztette. Aztan a szulesnel derult ki,hogy nem kislany hanem kisfiu lakott a pocakban. Nagy volt az orom, sirt oromeben.
Nekem ugy erzem mindegy lenne csak egezseges legyen :)
kislányt a mostani fejemmel, hogy legyen három királylányom, mint a mesebeli királynak.
DE: mivel fiúpárti vagyok, nem tudom, mit mondjak. Igazából a 3 fiú vagy 2 fiú-1 lány felállást szeretem. Ha már van 2 lányom, nem ragaszkodnék a fiúhoz. Hacsak nem vágynék nagyon rá, de ezt nem tudhatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!