Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha lenne két lányod, akkor...

Ha lenne két lányod, akkor milyen nemű babát szeretnél harmadiknak?

Figyelt kérdés

Mindenféle magyarázat nélkül elég válaszolni :)

1. lányt

2. fiút

3. mindegy

...persze azon túl, hogy egészséges legyen.

2011. okt. 24. 13:32
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Lányt.

(Egy lányom már van és most fiam lesz)

2011. okt. 24. 23:47
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Valószínű, hogy akkor lányt. Nekem egy fiam van, egy a pocakomban, és remélem, hogy ő is fiú, meg a harmadik is az lesz. Mert ez bejött:) De nyilván ha lányom lenne, akkor azt gondolnám, ez a könnyebb. :)
2011. okt. 26. 15:20
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem szertnék harmadikat.

2 lányom van és mind a kétszer reménykedtem benne, hogy fiú lesz. Bár nem szeretnénk több gyermeket, ha mégis becsúszna, akkor most úgy érzem, jobban örülnék már egy harmadik lánynak.

2011. okt. 26. 15:46
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Én első babának lányt akartam, de fiú lett. Annyira tetszik a dolog, hogy második babának is fiút szeretnék, el sem tudom képzelni, hogy lányom legyen.
2011. okt. 26. 17:58
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk fordított a helyzet 2 kisfiúnk van. Most várjuk a harmadik babát, persze nem azért hogy legyen végre egy kislány is. :)

Ettől függetlenül én tényleg inkább kislányt szeretnék, mert az első bébinkre minden UH-n azt mondták hogy kislány lesz... 36 hetesen derült ki hogy mégis kisfiú, rá egy hétre meg is született. Természetesen cseppet sem bánom hogy fiú lett. A másodiknál sem bántam hogy ő is fiú lesz. De most már végre tényleg jó lenne ráadni a sok szép kislány ruhát (amit a legidősebb gyermekünknek vásároltunk) valakire. :)

Ha ismét fiút várunk, akkor is ugyanolyan boldogok leszünk, mint az első kettőnél és biztosan nem fogunk addig próbálkozni míg össze nem jön a kislány! :D

2011. okt. 26. 19:22
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

2 lányom van így azt mondom, hogy mindegy...de ugyan úgy érzek, mint az aki az első hosszú választ írta :) Félek az ismeretlentől, de azért izgat is milyen, ha az embernek fia van.

A lányokat már megszoktam így nagy lenne az öröm akkor is, ha lány lesz :)

Leginkább annak örülnék, ha a lehetőségeink adottak lennének egy 3. gyerekhez, egyelőre még eléggé úgy néz ki, hogy esélytelen, de nem adom fel :D

2011. okt. 26. 20:12
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

2 lány után mindenki hülyének nézett, hogy harmadjára is lányra vágyom :)

Bejött :)

2011. okt. 26. 22:00
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
semmilyet, nem szeretnék harmadikat
2011. okt. 26. 22:32
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy a ferjemet ismernem nagyon fiut akarna.

Nekunk meg csak 1 gyermekunk van es O kisfiu de a 19. uh-on kislanyt mondtak. Haaaat, Apanak kellett ido mig megemesztette. Aztan a szulesnel derult ki,hogy nem kislany hanem kisfiu lakott a pocakban. Nagy volt az orom, sirt oromeben.

Nekem ugy erzem mindegy lenne csak egezseges legyen :)

2011. okt. 27. 05:58
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

kislányt a mostani fejemmel, hogy legyen három királylányom, mint a mesebeli királynak.

DE: mivel fiúpárti vagyok, nem tudom, mit mondjak. Igazából a 3 fiú vagy 2 fiú-1 lány felállást szeretem. Ha már van 2 lányom, nem ragaszkodnék a fiúhoz. Hacsak nem vágynék nagyon rá, de ezt nem tudhatom.

2011. okt. 27. 10:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!