Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen kúpot vegyek ami...

Milyen kúpot vegyek ami elmulasztaná?

Figyelt kérdés

Fehér sűrű folyásom van.Nem viszket nem csíp,de nagyon zavar mert sok a "mennyisége".

A Canesten kombin kívül van olyan kúp amibe csak kúp van??Huh remélem értitek.Mivel már ebben az évben vettem 2x canesten kombit(először orvos tanácsára)de a krém mindig megmarad amit nem tudok elhasználni(páromnak sincs szerencsére gombás baja)így nem szeretnék több ilyet venni.2-3 havinta ez van hogy menszes előtt kezdődik enyhén aztán menszesz után meg nagyon erős a folyásom.Egyszerűen nem akarom elhinni hogy mindig gombás fertőzés lehet ez.Nem ülök sehol rá a Wc-re(csak itthon de ezt rendszeresen takarítom)wc előtt is kezet mosok.Nem értem tehát.Rákszűrésre megyek nem sokára és (falusi szűrés)nem akarok beégni mivel kettesével megyünk be így a másik tuti meghallja ha gombás vagy ilyen-olyan bajt említ a doki inkább kikúrálnám magam előtte.Légyszi segítsetek.köszönöm

2011. okt. 23. 22:21
 1/10 anonim ***** válasza:

Canestenből is tudsz venni "csak" kúpot (200mg-os), nem muszáj krémmel együtt:

[link]

[link]

[link]

2011. okt. 23. 22:47
 2/10 anonim ***** válasza:

mindig ez volt ?

vagy ez most új dolog ?

pontosítok: mióta először megjött azóta van vagy mostanság jött elő ez a tünet

hmm

(nem akarlak ijesztegetni de nekem akkor volt ilyen mikor anno az exem megcsalt, valszeg ne fürdött le a csaj után :-/

én meg érzékeny voltam rá

2011. okt. 24. 08:28
 3/10 A kérdező kommentje:

Kedves első Pevaryl tűnik számomra a legmegfelelőbbnek.Ahogy olvastam mindenstimmel.Égő érzés gyakran sex után,folyás....stb.köszönöm ki fogom próbálni.

Bár most kaptam a telefont hogy a rákszűrést előrébb hozzták vagyis holnap lesz:((((meg kéne akkor szerintem várni az orvos mit mond???Szóljak én vagy úgyis látni fogja hogy erős folyásom van.Nagyon szégyenlős vagyok ilyen téren ha ott lent van problémám.....

Másodiknak:tudom akit csalnak azt sem hiszi el hogy vele megtörténhe,de én 1000%-ban biztos vagyok benne,hogy Ő nem!!Most vettünk az elmúlt 2 hónapban házat minden napunkat ott töltjük.Előtte meg munka után egyből haza jött.Fix munkarendes és fél óra az út haza esélye se lenne rá,de persze ez is egy lehetséges forrás lehet(másnál)A másik kérdésedre a válasz igen rendszerint voltak erősebb és gyengébb napok a folyásopmnál,de mióta szültem 28 hónapja azóta szinte havonta 1-1,5 hétig ilyen erős.Vagyis terhesen 9 hónapban kezelt az orvos Canestennel mivel a végén(pont szülés előtt 2 nappal)szinte ömlött belőlem.Szerencsére a gyermekemre nem ment át a fertőzés.Szóval várjak holnapig??Vagy vegyek még ma?

2011. okt. 24. 10:21
 4/10 anonim ***** válasza:
nézd, az lenne a legjobb, ha mindent elmondanál a dokinak és addig nem használnál magadtól semmit. lehet, hogy így is megcsinálja a rákszűrést, de az is lehet, hogy ír fel vmit, s visszarendel későbbre. nyilván ő fogja tudni a legjobban, hogy mi segíthet neked. ilyen téren felesleges szégyenlősnek lenni a doki előtt, neki ez mindennapos és teljesen természetes, szóval ne aggódj! menj orvoshoz és beszélj meg vele mindent! remélem hamarosan rendbe jössz!
2011. okt. 24. 10:49
 5/10 anonim ***** válasza:

ööööö okés

én is ennyire biztos voltam benne 2ik gyerekkel voltam otthon frissen vettük a házat rendezkedtünk benne felújítottunk stb....

mégis meg tudta oldani h legyen arra is szabad ideje

ha kell nagyon találékonyak ... sajna

de azért remélem veletek nem ez a helyzet :-)))

2011. okt. 24. 11:10
 6/10 anonim ***** válasza:

akkor lehet h nem is gombás egyszerűen alkati dolog

mondjuk érdemes lenne antibiotikumot kipróbálni hátha bakteriális a dolog és a párod fertőz vissza folyton

nem kell h neki is legyen tünete

2011. okt. 24. 11:12
 7/10 A kérdező kommentje:

köszönöm akkor várok holnapig:)))

Hát én még mindig bízom benne hogy nincs szó megcsalásról:))))))

2011. okt. 24. 14:54
 8/10 A kérdező kommentje:

Megvolt a szűrés.Női doki volt ami nagyon furcsa volt,mert sose volt dolgom nővel:))

Azt mondta hogy előfordul az ilyen fertőzésde ő nem lát nagy bajt,Klion-D 100-as hüvelykúpot írt fel.% napig kell most használnom és menstruáció után még 5 napig.

2011. okt. 26. 10:23
 9/10 anonim ***** válasza:

persze, hogy előfordul az ilyen fertőzés, hamar rendbe jössz, ne aggódj! :) én is kaptam már kliont, tuti segíteni fog. ha máskor is előfordulna, akkor újra doki.

jó egészséget!

2011. okt. 26. 11:21
 10/10 A kérdező kommentje:
köszönöm:))
2011. okt. 26. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!