Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a Brendonról?

Mi a véleményetek a Brendonról?

Figyelt kérdés
Sok helyen látom használt áruknál feltüntetve hogy "Brendonos" vagy "Brendonban vett". Miért mi a különbség más az egyéb bababoltokban vett termék és a Brendonos között? (Szerintem semmi)
2009. máj. 3. 21:12
 1/10 anonim ***** válasza:
85%

Én elkerültem a brendont, és most a 2. babámnál sincs szándékomban odamenni. 1x voltunk, és kiakadtam az árakon. Nem a legolcsóbb szarokban van a gyerekem, de a brendon az egy kicsit sokkkk

Mi pl a Mária nagykerben rengeteget vásárolunk.

2009. máj. 3. 21:19
 2/10 A kérdező kommentje:
mi is ott vettünk mindent:-) szerintem tök jó bolt!
2009. máj. 3. 21:19
 3/10 anonim ***** válasza:
76%
nekem van brendonos ruhám és úgy vettem észre,hogy nagyobb méretek,később növi ki a babám,mint a tescosat.
2009. máj. 3. 21:23
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Én megnéztem a játékokat,ruhákat áraiban,és a márkáit,hát a brendonban a névért kell olyan sokat fizetni,voltak játékok,amit majdnem dupla annyiért árulnak,mint más sima üzletekben,pedik pont ugyan az,márkára is.Érdekes.
2009. máj. 3. 21:25
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Én elég sokat vásárolgatok ott és szerintem kitűnő a ruhák minősége. én még egyszer sem bántam meg,hogy ott vásároltam.
2009. máj. 3. 21:25
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ruhák, ágyneműk, takarók ilyesmik, babakocsik nagyon drágák. De vannak babaápolási termékek, pl a sudocrém, amit 100-zal olcsóbban vettünk mint máshol. Normális áron vannak a babakaják, és amúgy sok akció van ami nagyon megéri. Depl mi járókát is ott vettünk, sehol sem volt olcsóbb, mint ott.
2009. máj. 3. 21:37
 7/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!
2009. máj. 3. 21:42
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
A születendö babám majdnem mindenét ott vettük. Pl kiskád 900 ft, kocsikabát 1200 ft, bodik 800 ft,zokni 200 ft,sapka 500 körül stb. Ha máshol tudtok olcsobbat,irjatok,mert itt Miskolcon a Brendontol csak drágább boltok vannak.
2009. máj. 3. 22:25
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

nrhany dolog olcsbb, mas dolog dragabb

de pl amit kineztem a babamnak jatszoszonyeget csak ott lehetett kapni

az eladok nem a legjobbak

a rugak jo minoseguek, de sajnos dragak..

masreszt tenyleg van 1-2 olyan cikk, aminek az ára mögé pofátlanul hozzáraknak egy nullát.. de melyik bolt nem ilyen?

jo bolt, ha draga is.. max nem az en penztarcam a megcelzott kozonseg

2009. máj. 4. 00:21
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Az biztos hogy egy helyen sokmindent meglehet venni a babának mi jópár cuccot vettünk már ott,de pl.vettünk egy csőrös itatópoharat 1990ft-ér 100ft-os boltba ugyanaz a márka teljesen ugyanaz 990ft-ba kerül hát azért nem kis árkülönbség.
2009. máj. 4. 08:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!