Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A fiamnak miért ilyen apukája...

A fiamnak miért ilyen apukája van?

Figyelt kérdés

5éve vagyunk együtt,van egy kisfiunk. A probléma az lenne,hogy könyörögni kell neki mindig,hogy pl. ha nekem dolgom van(mosogatás,főzés,mosás stb.)és látom a fiúnkon,hogy már a terasz ajtót veri annyira kiakar menni,és hiába könyörgök a páromnak nem akar vele kimenni! hogy neki nincs kedve,meg ráfogja hogy ideg van,neki dolga stb. Szerintetek normális reakció ez?

És mit csináljak? hagyjam rá és menjek én vele ki,hagyjam abba házimunkát vagy erőltessem? Én nem akarom :(

2009. máj. 2. 21:44
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Én ha ilyen lenne a párom, leülnék vele kizárólag kettesben, és nagyon alaposan elbeszélgetnék vele!

Nem mondom, hogy minta férjem van, de mindíg segít, ha kérem. És van olyan, hogy akkor is ha nem kérem.

Együtt vállaltuk a gyereket, együtt is kell nevelni

2009. máj. 2. 21:51
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
az én párom detto. eljátszik a kicsivel, de o hamar odafut hozzám, és nem tudja visszacsalogatni. mindegy. de magátol még egyszer sem vitte ki sem a kocsival, sem bicajozni, semmi. Ha szolok neki, akkor esetleg. de ha nem reagál, akkor megkapom a gyereket, hagyom a konyhát és nem érdekel, mikor lesz ebéd, kimegyek a torpével. hátha kapcsol. beszéltunk már tobbszor rola, nem sok változás van. Egyébként itt kornyékunkon sem nagyn látok apukákat gyerekekkel kint sétálgatni, szoval lehet valami férfi-dolog:)
2009. máj. 2. 21:58
 3/6 A kérdező kommentje:
Engem az is nagyon zavar hogy minden egyes babás ismerősömnek,anyukának a párját nem kell noszogatni ez ügyben. Az enyémet miért??? és még akkor sem hatok rá.
2009. máj. 2. 22:06
 4/6 anonim ***** válasza:
az én féjjem is ilyen én eddig probáltam rá hatni de belefáradtam mert volt mikor össze is vesztünk mert szabadnapján vagy a barátokkal van dumálni vagy alszik de mi már töb mint nyolc éve vagyunk együt és két fiunk van egy 7 éves és egy 5 honapos hát mit mondjak nagyon nehéz dolgunk vann nekünk nöknek és még annyit akartam hogy pont mátol határoztam el magam hogy nem fogok neki szolni semmiért mert igy tönkre megy a házaságunk és a gyerekeknek se jo igy majd magam amit meg tudok csinálni azt megteszem pl biciklizni a nagyobik fiammal mivel az apja csak egyszer vitte ki a 7 év alatt ez van majd megirom hogyan alakul az ha nem szolok bele a párom magatartásába és megcsinálja e magátol .bár nem hiszek benne de megprobálom hátha sikerül és észre veszi magát :(
2009. máj. 4. 10:30
 5/6 anonim ***** válasza:

Az én férjem is ilyen,ez genetikai rendellenesség. :)

Ne főzz, ne takaríts,és akkor talán észbe kap.Nálam bevált,bár még most is kiabálni kell vele.

2009. máj. 11. 14:48
 6/6 A kérdező kommentje:
Mi? nem főztél meg takarítottál hogy észbe kapjon?? Na azért szerintem más megoldás is van erre,már ne is haragudj!
2009. máj. 12. 05:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!