Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Rossz anya vagyok? Bővebben...

Rossz anya vagyok? Bővebben lent kifejteném,

Figyelt kérdés

Lányom körül forgott az életem eddig, most jött az óvoda. Nagyon nehezen kezeli, mivel sohan nem voltunk külön eddig, csak 4 órát van bent, egyenlőre.. még munkát keresek, előző megszünt. Nehéz helyzet, ideges vagyok a pénztleleneség miatt, próbálok türelmes lenni stb.. de én is kivagyok az elválástól is többek között.. ma azt mondták, hogy ha hazahozom, is kevesebbet törödjek vele, kevesebbet játszak vele.. mert még két hét után is sír.. én összezuhantam.. azt hittem az a jó, hogy foglalkozok vele, arról nem beszélve, hogy egyedülis tud játszani, mivel nem volt dajkám. . aki vigyázna rá amég én főzők... stb..

felölrödöm..

Már azok a gyerekek akik sírosabbak voltak, egyáltalán nem sírnak.. csak az enyém .. és úgy érzem.. lekezelőek a dolgozók.. "ma is sírt" stb.. kezelni is nehéz nekem, hiszt tudom nem szereti.. egy LÚZERNEK ÉRZEM MAGAM.. MINDEN TÉREN.

2011. okt. 18. 16:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Az én fiam pont tegnap 3 év után, negyed órás tuszakolás után, zokogva ment be. De ritka az amikor nem úgy engedik el, puszi az óvónőktől, holnap mosolygósan gyere. És aztán sírás, na leginkább elkeskenyedés, mert mégis 5 éves nagyfiú, de mindenképp tuszakolás a csoportba.

De eszembe nem jutna kevesebbet törődni vele, sőt elküldeném az óvó nénit is a francba, de nálunk az óvó néni is tisztában van vele, hogy ő sosem lesz a gyerekem anyja és az óvóda meg sosem lesz az otthona, nem is azért jár oda. És persze kifejezésre juttatja, hogy jobban szeret otthon, velem lenni. Nem azért, mert az ovi rossz hely, az otthona jobb.

És én büszke vagyok erre és meg is mondom az óvó néninek, én sem szívesen viszem oviba és örülök ha itthon vannak, most is alig várom az őszi szünetet.

2011. okt. 18. 21:58
 12/14 anonim ***** válasza:
nekem most kezdődtek kb. 2 hónapja a gondok az 5 éves lányommal. Egyszerűen nem akar oviba menni,kitalál mindent,hogy elkéssünk stb. Ha beviszem,alig tudok tőle eljönni,mert ordít utánam. Nem eszik egész nap,nem akar aludni,kitalál mindig valamit. Pl.: hogy pisilni kell neki és ez 5 percenként. Már nem tudom mit tegyek.
2012. jan. 11. 12:51
 13/14 anonim ***** válasza:
Mi lett Veletek? Megoldódtak a gondjaitok?
2012. jan. 11. 17:21
 14/14 anonim válasza:
Mi történt azóta?
2022. jún. 29. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.