Hogyan hangzik az "Alina" lánynév Magyarországon?
Figyelt kérdés
Külföldön élünk, de gyakran hazatérünk. Annyit sikerült már kinyomoznunk, hogy a név anyakönyvezhetö és létezik. Szeretnénk a kisbabánknak olyan szépen hangzó nevet, ami mindkét országban nem tucatnév, de azért nem is túl idegen...Köszönjük a válaszokat!2011. okt. 17. 23:45
11/17 anonim válasza:
szerintem nagyon szép név!
A válasz írója 50%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 05:42
Köszi engem Ráhelnek hivnak, jol esett főleg hogy a vezeték nevem is hasonló és MAGYAR VAGYOK.
12/17 ava87 válasza:
Én ismertem egy Alinát, de ő finn volt :) Akkor kicsit furcsának találtam, de hát még gyerek voltam, és akkor még nem is voltak ilyen "csuda" nevek, mint mostanság. Szerintem ez mostanság egyáltalán nem olyan kirívó név.
13/17 anonim válasza:
Nem hangzik jobban a "Melinda"?
15/17 anonim válasza:
Román, meg finn név az Alina?? Miket írnak ide! A Wikipédia besorolja az angol eredetű magyar női keresztnevek, valamint az orosz eredetű magyar női keresztnevek kategóriájába is. Én mindig úgy tudtam, hogy ez egy orosz név.
16/17 anonim válasza:
az Adelinda bezécése az Alina (meg az Alida is): Német (germán) női nevek ezek, nem román. tény, hogy a románoknál gyakori név valóban.
a lányomnak ez a neve, imádja, mert itthon ritka, nem keverik össze senkivel. pedig egy 17 éves lány mindent utál, ami ő :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!