Egy gyerek elvetetese gyilkossagnak szamit?
Figyelt kérdés
2009. máj. 1. 20:58
11/24 anonim válasza:
Szerintem igen.Nehéz döntés és a tudattal eggyüttélni még nehezebb.
12/24 anonim válasza:
Ez már vagy 100 alkalommal feljött kérdés..
miért kell mindig felbújtani az embereket? Saját döntésed és érzelmed.. ne kelljen már felbújtani a kedélyeket!
13/24 anonim válasza:
Szerintem is igen!
Gondolj csak bele,lehet még észre se vetted,hogy terhes vagy,de a babád szíve már doboghat! (8hetesen már 140-et ver percenként a kis szíve!)
14/24 anonim válasza:
Igen,igen,igen! Nem vagyunk így is elég kevesen?
16/24 anonim válasza:
Tényleg számítanak a körülmények pl. ha egyértelműen bebizonyosodik, hogy beteg.Kövezetek meg, de én nem tartanám meg.A 2. terhességem egy hajszálon függött, de szerencsére kiderült (hála a modern orvostudománynak), hogy egészséges lesz.Az lett!
17/24 anonim válasza:
Egy héttel ezelőttig úgy gondoltam, hogy nem. Aztán megnéztem egy abortuszos videót... azóta úgy érzem, igen! :(
18/24 anonim válasza:
Személy szerint ÉN annak veszem hisz a magzat megfoganásától számítva már egy élet és egy élőlény, xoutubeon van egy videó mindnekinek ajánlom a figyelmébe : néma sikoly a címe
19/24 anonim válasza:
A választól függetlenül:
Egyes kényszerhelyzetekben (anyagi gondok, szülők, tizenéves terhesség) megoldást jelenthet az örökbeadás is, ezzel már foglalkozik több alapítvány, szervezet is. Kicsi baba azonnal elkel, sorba állnak a gyermektelen párok pici babáért.
20/24 Vadmeggy válasza:
Ha fogamzásgátló tablettát szedsz, azugyanúgy abortáló hatással bír, mint ha abortuszod lenne, csak ott sebészi eszközökkel távolítják el, így pedig nem tapad meg a megtermékenyült petesejt a méh falán hanem "kiürül" magyarul ugyanúgy megölted egy élet csíráját. Érdemes ezen elgondolkozni. Én úgy gondolom, hogy amíg nincs önálló tudata, addig nem számít "embernek", csak egy élőlény mint (pl: egy fa, vagy egy állat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!