Hogy tetszik a László név?
Figyelt kérdés
2011. okt. 16. 10:12
11/32 anonim válasza:
Nem tetszik. A gyerekemnek sem adnám. Inkább tömegnevet választanék, mint a Lászlót.
12/32 anonim válasza:
Ha fiam lett volna Lászlónak neveztük volna el.Pedig nincs a családban egy László sem.Nekem azért tetszik mert nem mostani divatnév.És kisgyermekként és felnőtt férfiként is büszkén lehet viselni,míg a mai divatnevekkel sajnos nem mindig van így.Egyébként kiszúrtam volna a fiammal,mert a kislányom László napon született és akkor egyszerre lett volna névnap szülinap.
13/32 anonim válasza:
Az én fiamat így hívják,apukája után :) Papója,dédnagyapja is László,és vinni fogják a nevet remélem tovább is :)
14/32 anonim válasza:
Nekem is nagyon tetszik!!! A bátyám most volt 45 és elkezdtük Lacikázni:)
15/32 anonim válasza:
Nekem tetszik, szerintem sem egyenértékű a Jánossal, meg a Józseffel.
(A Ferenc is tetszik:-))
16/32 anonim válasza:
Szerintem szép név és lehet,hogy most sok a László ismeros az idosebbek korében,de 20 év múlva nagyon ritka lesz,és amilyen neveket most adunk a gyerekeinknek /pl.Máté,Bence/,arra fogják azt mondani,hogy ok azt soha nem adnák az o gyerekeiknek,mert rengeteg lesz beloluk.
17/32 anonim válasza:
Én sem adtam volna, de babaúszáson van egy kicsi fiú, Lacika, és annyira édes most már nekem ez a név, hogy ha fiam születne legközelebb ezt adnám neki.
Még annyit, hogy a János és a József is nagyon szép. Méltó és komoly nevek.
Csak nem kell Janizni, Jocizni.
18/32 anonim válasza:
A kisfiamat hívják Lászlónak.Szerintem nagyon szép név,kisbabaként nagyon jól lehet becézgetni Lacimaci,Lacus,stb.A most divatnevek tök gázak szerintem.MAGYAR név sokkal szebb egy magyar kisgyereknek.
3 hónapos Lacika anyuja!
19/32 anonim válasza:
Egyetértek az előttem válaszolóval! sokkal szebbek a magyar nevek,mint a Noelek,Brendonok stb Nekem ha fiam lesz,János lesz és Jancsika lesz a beceneve! Olyan aranyos,nem? Egyébként nézzen körül a nagyvilágban az akinek tetszenek a külföldi nevek,hány országban adnak magyar nevet a gyereküknek? Szerintem ez már csak kínlódás,hogy nem találnak magyar keresztnevet!
20/32 anonim válasza:
A férjem László, ő szeretné ha tovább vinnénk a nevét. Én annyira nem vagyok oda az ötletért, de nem azért mert gáz névnek tartom, hanem nekem azok a nevek tetszenek, amiket nem becézünk. A kislányunk Eszter. Ha fiú lett volna akkor Botond (bár ez elég divatnév lett). De ha te ki vagy békülve azzal, hogy egész életében mindenki Lacizni fogja, akkor oké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!