Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy-hogy létezik olyan nő...

Hogy-hogy létezik olyan nő is, aki nem szereti a gyerekeket?

Figyelt kérdés
2011. okt. 14. 22:32
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
100%
Van nő, aki utàlja a bepiszkìtott pelenka szagát, a bömbölést stb, miért hihetetlen? Ès erre menjen a pénz, idő, energia?
2015. jan. 5. 22:10
 32/32 H8907 válasza:
100%

Kedves kérdező!

Mit nem lehet ezen megérteni és elfogadni, hogy nem minden nő egy karriesta nőszemély, aki nem akar gyereket. Vannak egészen értelmes normális nők (elég sokan) akik egyszerűen nem éreznek késztetést erre és nem visítoznak minden gyerek láttán. Én is ilyen vagyok, de én elhatároztam magamban hogy szeretnék mégis legalább egy gyereket, és felelősséggel fogom nevelni. És tisztességes normális embert akarok nevelni belőle, nem ilyen hisztis követelőző kölyköt, mint a mai gyerekek többsége.

2017. okt. 26. 14:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!