Minden mosáskor használtok öblítőt?
Figyelt kérdés
Én igen. De mostanában több ismerősömtől hallottam, hogy nem használ öblítőt. Vajon miért?2011. okt. 14. 13:12
11/14 anonim válasza:
Nem használok, mert folyékony mosószert veszek, vagy annak van egy kis illta, de utálom, ha bűzlik ruha
Amúgy irritálhatja a bőrt, fiam ekcémás.
De van hogy mosószódával mosok.
Öblítő helyett, pár csep illóolaj is megteszi, ha antisztatizálás maitt használnád, akkor alufóliagolyó.
Nem érdekel,ha nem puha a ruha, vasalmi sem vasalok (felsleges időpocsékolás9
12/14 anonim válasza:
Használok és fogok is. Próbáltam az ecetet, kb. fél dl-t tettem a gépbe, utána 2szer sima vízzel kiöblítettem a ruhákat és nekem benne maradt a ruhában az ecet szag, még úgy is, hogy az udvaron szárítottam. A szekrényben is észre lehetett venni, hogy melyik ruha van ecettel és melyik öblítővel "mosva". Én maradok az öblítőnél. Silant használunk, 1 üveget 4szeresre hígítunk.
13/14 anonim válasza:
Nem tudom ti hogy csináljátok de én érzem az ecetszagot a ruhán, ha azzal öblítek, pedig nagyon keveset használok.
Sensitive öblítőt használunk, semmi bajunk tőle, és a ruhák is puhák és diszkrét illatuk van.
Egyedül a törölközőket öblítem ecettel, mert az öblítőtől kevésbé nedvszívóak.
14/14 anonim válasza:
Én is Persilt használok, jó puhák a ruhák. Az is igaz, hogy szárítógépbe is be szoktam rakni a ruhákat, az is ad egy puhaságot. De, amit csak szimplán kiteregetek, azok is puhák, nincs gond vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!