Van még másik olyan gyógyszer, mint a canesten kúp?
Pevaryl kúp. Az jobb.
Azt érteném, ha valamiért nem tudsz épp dokihoz menni, de mi az, hogy nem akarsz? Ha bajod van, akkor menj orvoshoz, mert kiderülhet hogy nagyobb is a baj.
Akkor válts dokit, mert az nem jó, ha állandóan visszatér.
A Pevarylt többen dicsérték, de ha neked állandó a problémád, akkor lehet hogy valami tabletta vagy más kéne.
Érdemes keresni egy jó magán nőgyógyászt, mert egyszeri pár ezer Ft jobb, mint kéthavonta Canestent vásárolgatni, nem beszélve a hosszútávú következményekről.
Amire viszont érdemes figyelni, az a helyes tisztálkodás, tangabugyi mellőzése.
Pl. amíg tangát hordtam, hiába tisztálkodtam megfelelően, folyton elkaptam valamit. Amint áttértem a francia bugyira, semmi bajom. Nekem pl. folyton változik lent fazon, hol teljesen csupasz, hol félig, hol rövidre van vágva mindenhol a szőr, de ha a hüvely körül nincs szőr, akkor óvatosabbnak kell lennem, és jobban előfordul. Valahol azt olvastam, hogy nem véletlenül vagyunk ám lent szőrösek, sok mindent felfog...
Szóval ha rendszeres a problémád, akkor valami baj van és meg kell szüntetni, nehogy komolyabb baj legyen belőle.
Mielőtt kikapok a tangabugyi pártolóktól: mindenki másképp fogékony a betegségekre, van aki attól felfázik ha ránéz egy hópihére, más akkor sem ha pucér seggel üldögél egy jégtáblán. Biztos van, akinél nem okozott problémát, én úgy vettem észre, hogy nálam hiába a tisztálkodás, pusztán más fajta bugyit hordok, ettől hónapokig nem is jelentkezik ilyen probléma.
Én is örökké ezzel küzdök. Hiába mentem orvoshoz, ott is csak felírtak különböző kúpokat. Ideig óráig jó, de visszajön. Ha csak rám néz a férjem, még hozzám sem ér, már attól is bajom van:(
Emiatt hagytuk abba a csecsemőúszást is, pedid ott elvileg minden nagyon "steril".
Egyszer egy nőgyógyász javasolta a Colpo Cleaner Jód és Colpo Cleaner Laktóz pezsgőtablettát. Gyógyszertárban lehet kapni. Keress rá, én már sokszor ezt használom.
Szerintem hatásosabb a Canestennél és a többi kúpnál.
Próbáld ki, nekem nagyon bevált!
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..
Ezt a kérdést én írtam ki.
A kezelésem még most is tart. A méhszájsebem, ami az örökös folyásoktól lett, jelenleg kétforintnyi méretű. Szóval csökken, de baromi lassan.
Dokit kell váltani szerintem, mert olyan nincs, hogy egyfolytában kúpokat használj. Baj lesz belőle.
A Canesten a jelenlegi dokim szerint semmit sem ér.
Klion D100, Betadine, amiket felírt. Illetve onnantól kezdve, hogy megszűnt a fertőzés, minden áldott nap hüvelyöblítést kell csinálnom a gyógyszertári tejsavval.
Azóta nem jött vissza a fertőzés semmilyen formája hál istennek. Kicsit macerás, de legalább gyógyulok.
Vény nélkül nem kapsz mást, csak a Canestent. Anno én is próbáltam minden máshoz hozzájutni, de nem adtak.
Menj másik dokihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!