Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek? Hurok,...

Mi a véleményetek? Hurok, spirál vagy gyógyszer? 37 éves vagyok.

Figyelt kérdés
2010. aug. 13. 16:46
 1/5 anonim ***** válasza:
Gyógyszer.
2010. aug. 13. 17:23
 2/5 A kérdező kommentje:
Miért?
2010. aug. 13. 18:13
 3/5 anonim ***** válasza:

Mirena hormonális fogamzásgátló eszköz.Igaz hogy húzós az ára,de 5évig nincs vele gond.

a spirálra lehet hogy allergiás is lehetsz,és pl anno én is spirál mellett fogantam meg :-)

gyógyszer meg széteszi a gyomrod,csökkenti a libidód...és elég drága az is.benne van a pakliban hogy több fajtát is ki kell próbálni,esetleg meg is hízhatsz tőle,nálam fejfájások voltak tőlük.

2010. aug. 13. 21:22
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia!Én 30 vagyok!7 hete szültem és a Mirenát tetetem föl,amint megjön a vérzésem!Már ki is írta a doki és szerinte is ez a legjobb megoldás,ha tartós kapcsolatban vagy és mostanásg nem akarsz babát!De ha leveteted ugyanúgy lehet gyereked!A menstruáció jelentősen csökken vagy akár el is múlik,míg fent van ez az eszköz!Jelentősen csökken a fertőzés,ha egyébként hajlamos vagy rá!
2010. aug. 14. 18:15
 5/5 A kérdező kommentje:
Írnátok erről a Mirénáról többet! Hogy kell alkalmazni? Mennyibe kerül? Mit tartalmaz?Káros mellékhatások vannak-e?
2010. aug. 15. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!