Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Adnátok kisiskolás korú...

Adnátok kisiskolás korú fiatokra büntetésből harisnyanadrágot, ha nem hajlandó zokniban lenni a lakásban?

Figyelt kérdés
2011. okt. 9. 14:52
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
15:04: Igen, teljesen így gondoltam, ahogy te. És természetesen pamut harisnya. És pont az a büntetés a dologban, hogy neki elég ciki a harisnya. És tudom, hogy le tudja venni.
2011. okt. 9. 15:12
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Megszégyenitéssel büntetni,hát ehhez tényleg csak gratulálni tudok.
2011. okt. 9. 15:15
 13/20 anonim válasza:
100%
Egyetértek...engem is büntettek hasonlókkal, és sosem felejtettem el.
2011. okt. 9. 15:17
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem valami jó ötlet azért harisnyát adni a fiadra, hogy megszégyenítsd, és ezáltal jobb belátásra bírd.

Számtalan ilyen eset van, hogy felnőttek is emlékeznek arra, hogy milyen megszégyenítő volt ez vagy az, amit a szüleik elvileg nevelési szempontból tettek.

2011. okt. 9. 15:20
 15/20 anonim ***** válasza:
Beteg vagy, Kerdezo.
2011. okt. 9. 15:26
 16/20 anonim ***** válasza:
47%

Szerintem nem szabad megszégyenítéssel büntetni.

Ha te rosszat teszel, akkor mondjuk a férjed a társaság előtt, ahol vagytok álljon le smacizni egy másik nővel?? Jó bünti a megalázás? Igen.. Valószínűleg sosem tennél többet olyat. De biztos ilyet érdemelnél bármiért is?

Ne így büntesd!

Ha már itt tartunk, köcsögöt is nevelhetsz így belőle, hiszen természetesnek veszi majd a megaláztatást, ezt tanulja otthon, és ha a társai meg akarják alázni, hagyni fogja, mert azt hiszi, ezt érdemli. Vagy a tanár bácsi..... Folytassam a mondatot?

2011. okt. 9. 15:33
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Ha nem kell neki a zokni, hát nem kell. Ha fázik, majd felveszi magától, légy nyugodt. Megszégyeníteni nem szabad, az a legrosszabb.
2011. okt. 9. 16:07
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon gáz az ilyen büntetés, akkor csináld ezt, ha egy lelki nyomorékot akarsz nevelni aki mellesleg utálja a szüleit. Miért kell erőltetni azt a hülye zoknit? Ha fázik a lába úgyis felveszi, nem kisbaba már.

Én annyit tennék, hogy elmagyaráznám a gyereknek, hogy ha zokni nélkül mászkál, akkor felfázhat, csípni fogja a pisi, dokihoz kell majd vinni stb. De hát könnyebb ész nélkül büntetni, mint normálisan elmagyarázni valamit...

2011. okt. 9. 16:33
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet, hogy melege van es azert veszi le? ha harisnyat adsz ra meg rosszabb lesz a helyzet!!!

Inkabb kerdezd meg miert veszi le.

Lanyom is utalja a zoknit es mindig leveszi.Ezert papucsot kapott amit viszont sosem vesz le.Az emeleten lehet mezitlab, de a foldszinten mindig papucsban van es magatol veszi fel, pedig csak 1.5 eves.

2011. okt. 9. 16:59
 20/20 anonim ***** válasza:
normális vagy? ha nem akar zokniban lenni, simán lehet mezítláb! szegény gyerek!
2013. szept. 23. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!