Mennyi idő után terveztétek a babát a kapcsolatotokban?
Én mostmár nagyon óvatos vagyok. A kisfiam 1 hónap ismerettség után csúszott be, 3 hónapos terhes voltam, amikor az addig angyal pasim megváltozott, ordenáré módon kezdett velem beszélni és viselkedni, rúgdosott, stb. Pedig ő is akarta meg minden, nem arról van szó, hogy nem vállalná a gyerekét, csak a hozzáállásával van baj.
Most másfél éves a kisfiam, még keresem az igazit.
De már elég konkrét szabályokat állítottam fel (és a szabályaimhoz tartom is magam mindig):
6 hónap - egy év együtt járás után lehet összeköltözés
1 év együttélés után eljegyzés
1 év jegyesség után jöhet az esküvő
1 év házasság után baba (mármint nem akkor születne, akkor lehet szó arról, hogy nekikezdünk a "gyártásnak")
2007. május-ban találkoztunk- azonnal összeköltöztünk.
2008. áprilisban várandós lettem. Terveztük, az első próbálkozásra megfogant a fiam. Szerelem kölök:))))
Most 4 hónapos lesz.
Mindkét pasim itt alszik most mellettem:)
2,5 hónap ismeretség után egy abortusz
majd 3 év után összeköltözés
egy évre rá októberben eljegyzés
következő év júniusában lagzi
és most szeretnénk babát
2006 áprilisában megismerkedtünk,2007 augusztusában összeköltözés,2007 októberében beszéltük,hogy abbahagyom a tabit,és novembereben meg is fogant,pedig 3 hónapot akartunk várni,szüneteltetni a dolgokat.
Most 9 hós múlt a kislányunk.
És TI? Tervezitek?
2006. márciusban ismerkedtünk meg, áprilisban már együtt éltünk :))
2008. márciusban házasodtunk össze és szeptemberben megszületett a kislányunk.
Nagyon boldogok vagyunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!