Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mikkel diszitettetek a babaszo...

Mikkel diszitettetek a babaszobät?

Figyelt kérdés

nem tudom mit kene tenni bele...van egy polcos szekrenyünk,oda gondoltam könyveket rakni,meg kepeket...nem tudom...a fal is üres meg...ti milyen kepeket tettetek a falra?remelem nem neztek hülyenek... :)

33hetes pocakos

2009. ápr. 29. 11:58
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Én ilyeneket vettem: www.mesedekor.hu

Tök jó falidíszek szerintem :)

Narancssárga a fal és teleraktam virágokkal, olyan vidám lett!

Üdv, 5 hónapos anyuka

2009. ápr. 29. 12:05
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

szia!

Sok helyen olvastam , hogy nem jó, de pl. a kiságy fölé szereltetek a férjemmel egy lámpát ( a védőnő szerint kell), és azt tervezem , hogy pár éjjelre világító csillagot teszek a plafonra. ( emélem babucit nem fogja zavarni...)llletve itt megy el a gázvezeték is fent , úgyhogy onnan is tudok pár dolgot lefelé lógatni madzagon. A polcon még gondolkodom....a falra kisebb képeket lehet tenni, jól mutat. Ha már itt vagyok, tudtok falra "tapasztható" állatos-mesés dekort valahol Bpen?

2009. ápr. 29. 12:15
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Nincs még babám de elhatároztam,hogy ha lesz akkor ha lány,akkor 2 színű lesz a fal, a negyedénél elválasztom,addig magenta,majd olyan tapéta csík(Hello Kitty-s) attól felfelé pedig babarózsaszín lesz.Nem vagyok őrült,de a Hello Kitty dolgok annyira édesek,hogy muszáj olyanra csinálnom majd a szobát ,vagyis a falon is HK lesz:D

Valami hasonló lesz,mitn ez a szoba:

[link]

Ha fiam lesz,akkor HK nélkül,nem is tudom.Igazából csak lányt tudok magamnak elképzelni,olyan kis divatbolondot mint én:D

Azért megpróbálok képekkel illusztrálni:D

[link]

A falra én festenék a helyedben,azt szeretik a babák,nem is esik le s nagyon aranyos.Mondjuk hát a klasszikusok a micimackó,de az olyan transz,mert micimaci lány,szóval:S.Án a helyedben ha fiú autókat festenék,nekem a fejemben már meg is született egy kép.Mondjuk rajzolni egy cabrió WV bogarat(tom h nem jól írtamXD),abba egy férfit és egy nőt,a lány haját fújja a szél,mögöttük egy szivárvány:DLehet nem gyerekszobás?:S:D

2009. ápr. 29. 12:16
 4/9 A kérdező kommentje:
ja,igen,azt elfelejtettem irni,hogy kisfiam lesz.a szoba nagyon pici...
2009. ápr. 29. 12:26
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Én tapéta dekorcsíkot kék alapon macisat vettem és az van a falon középtájon,nagyon feldobta a szobát és a kisfiamnak is tetszik,folyton mosolyog rá.most 2 hónapos
2009. ápr. 29. 12:45
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Én micimackós függönyt tettem fel, Micimackós képeket (Malacka, Tigris, Füles). Halványkék volt a szoba, középen Micimackós dekorcsíkkal.

Közben már sokat változott, hiába akartam befolyásolni Micimackó felé a lányomat, ő Hercegnős posztereket követelt és állatosokat. Úgyhogy mostmár nagyon változatos a "képvilág" :)

Jó rendezgetést!

23 hetes kismama

2009. ápr. 29. 13:23
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Én nem csinálok kifejezetten fiús vagy lányos szobát(most készül a szoba) A lányom szobája kétszínű lesz,az alsó része valamilyen meleg sárga,a felső része fehér és dekorcsík fut körbe(ami valószínűleg foszforeszkálós lesz).A "sötétítő"függöny világoskék lesz a fényáteresztő meg Disney-s.A szőnyeg kék-fehér csíkos.A többit még nem tudom,majd alakul.Amúgy 6 hónapos a picilány
2009. ápr. 29. 13:49
 8/9 A kérdező kommentje:
ez a "mesedekoros" oldal nekem nagyon tetszik!en is a virägokat neztem ki... :)azert värok meg ötleteket.ugye nem kötelezö a fiuknak telerakni autokkal a szobät...?
2009. ápr. 29. 13:57
 9/9 anonim ***** válasza:
Én mesefigurás öntapadós tapétát vettem, kb 2 métert ezer forintért, kivágtam a figurákat és azokat tettem fel a kiságy fölé, meg a pelenkázóhoz. A szoba lila, (kisfiú) a függöny micimackós. Egy két lyuk volt a falon, oda csavart raktam és plüssöket akasztottam rá.
2009. ápr. 29. 15:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!