Mikkel diszitettetek a babaszobät?
nem tudom mit kene tenni bele...van egy polcos szekrenyünk,oda gondoltam könyveket rakni,meg kepeket...nem tudom...a fal is üres meg...ti milyen kepeket tettetek a falra?remelem nem neztek hülyenek... :)
33hetes pocakos
Én ilyeneket vettem: www.mesedekor.hu
Tök jó falidíszek szerintem :)
Narancssárga a fal és teleraktam virágokkal, olyan vidám lett!
Üdv, 5 hónapos anyuka
szia!
Sok helyen olvastam , hogy nem jó, de pl. a kiságy fölé szereltetek a férjemmel egy lámpát ( a védőnő szerint kell), és azt tervezem , hogy pár éjjelre világító csillagot teszek a plafonra. ( emélem babucit nem fogja zavarni...)llletve itt megy el a gázvezeték is fent , úgyhogy onnan is tudok pár dolgot lefelé lógatni madzagon. A polcon még gondolkodom....a falra kisebb képeket lehet tenni, jól mutat. Ha már itt vagyok, tudtok falra "tapasztható" állatos-mesés dekort valahol Bpen?
Nincs még babám de elhatároztam,hogy ha lesz akkor ha lány,akkor 2 színű lesz a fal, a negyedénél elválasztom,addig magenta,majd olyan tapéta csík(Hello Kitty-s) attól felfelé pedig babarózsaszín lesz.Nem vagyok őrült,de a Hello Kitty dolgok annyira édesek,hogy muszáj olyanra csinálnom majd a szobát ,vagyis a falon is HK lesz:D
Valami hasonló lesz,mitn ez a szoba:
Ha fiam lesz,akkor HK nélkül,nem is tudom.Igazából csak lányt tudok magamnak elképzelni,olyan kis divatbolondot mint én:D
Azért megpróbálok képekkel illusztrálni:D
A falra én festenék a helyedben,azt szeretik a babák,nem is esik le s nagyon aranyos.Mondjuk hát a klasszikusok a micimackó,de az olyan transz,mert micimaci lány,szóval:S.Án a helyedben ha fiú autókat festenék,nekem a fejemben már meg is született egy kép.Mondjuk rajzolni egy cabrió WV bogarat(tom h nem jól írtamXD),abba egy férfit és egy nőt,a lány haját fújja a szél,mögöttük egy szivárvány:DLehet nem gyerekszobás?:S:D
Én micimackós függönyt tettem fel, Micimackós képeket (Malacka, Tigris, Füles). Halványkék volt a szoba, középen Micimackós dekorcsíkkal.
Közben már sokat változott, hiába akartam befolyásolni Micimackó felé a lányomat, ő Hercegnős posztereket követelt és állatosokat. Úgyhogy mostmár nagyon változatos a "képvilág" :)
Jó rendezgetést!
23 hetes kismama
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!