2 és fél éves kislányok anyukái, Ti minek örülnétek a lányotok szülinapi ajándékaként?
Ha jól értem, akkor most Neked lesz szülinapod, ugye? Vay nem? Bocsánat, de tényleg nem tudom eldönteni egyértelműen!
Ha Neked lesz, akkor én csak egy nagy virágcsokrot kérnék tőle ... én személy szerint jobban szeretem a vadvirágot, s abból kérnék egy jó nagy csokorral!
Melléje max egy desszert. Szerintem ennyi idős korban még nem kell több ... úgyis fog Neked rajzolni valamit! :)
Ha nem a Tiéd lesz, akkor bocsánat, ha félreértettem!
Bocsánat! Teljesen igazad van! :S Totál rosszul fogalmaztam. De ha nem írsz, rá se jövök. Úgyhogy köszi!
Szóval a barátnőm kislányának lesz szülinapja, és a kiscsajnak szeretnék olyasmit venni, aminek hasznát veszi.
Hát függ attól,hogy milyen értékben szeretnél venni neki.
ha én 2ésfél éves lennék,vagy babát kérnék,vagy olyan én kicsi pónimos pónit,vagy illatos gömb állatkának.Gömb alakú eper illatú és ha megnyomsz vmi gombot akkor plüssállatttá nyílik.De vannak ilyen Szíves Bocsok is amiket össze lehet firkálni és utána ugyanúgy kimosni,az is nagyon husi.Kicsi cuccokat sajna nekik még nem lehet venni:S
Én értettem elsőre a kérdésed. Hogy azt kérdezed hogy két és fél éves kislány anyukák írják meg hogy minek örülnének ha a lányuknak szülinapjukra ajándékot vinnének. Ügyes vagyok:)
Amúgy attól hogy lány, nagyon sok mindent lehet neki venni, nem csak babát.
Lehet ilyen építőkockát, mint a lego csak nagyobb darabok. Tescóba láttam.
Akkor orvosi szettet. Esetleg ha előfordul apró, anyuka elrejti amíg kell.
Akkor babakocsi, talicska kintre, homokozó sosem elég, kirakó fából, dominó, könyv, színező, ceruza, gyurma gyerekeknek való, lehet baba is, fürdethető baba kiskáddal kellékekkel, ilyen aranyos kis hátizsák, ilyen kis szintetizátor olcsó féle, akkor ez a xilofon vagy mi, nyomda, hintaló, játszósátor szobába, játéktároló ilyen jópofa, akkor felfújható szék fotel, kis asztal székkel, egy jópofa kis papucs, mamusz, játéktelefon, óriás labda, tricikli, motor, fűnyíró (játék:), táska, kis kosár ilyen mini, akkor ruha kedvenc mesefigurával, de annélkül is jó, egy szép hajgumi, csat, kis sapka nyári, kendő stb.
Most hirtelen ennyi jutott eszembe. Persze ruhánál úgy érdemes venni hogy blokkot megőrizni és ha anyukának nem tetszik vagy kicsi vagy bármi van, akkor gyorsan kicserélni tudják vagy levásárolni. Ha meg ilyennel nincs gond, de nem látod majd a kicsin nem szabad megsértődni lehet nem merték mondani stb, pl csat esetén is így van ez.
Én amúgy a ruhának mindig örülök!
De ha én veszek ruhát mindig ahhoz mérem hogy anyuka miben járatja, az ő fejével gondolkozom. Ha nem vagyok benne biztos inkább egyszerűbb színűt, mintájút választok. Méretet én szoktam tudni ránézésre, de mielőtt fizetek rákérdezek lehet e cserélni ha kicsi stb és a blokkot gondosan elrakom, valamint mérethez elkérem anyukától a kicsi ruháját mintának, vagy mikor ott vagyok lemérem nagyjából a kicsit hogy ő sem meg anyuka se vegye észre. Persze nem centivel hanem úgy kézmértékkel, meg megnézem a méretet a nyakánál egy simogatás alkalmával, de az nem mindig mérvadó. Jobb a szem és kézmérték.
Én általában egy ruhát és egy olcsóbb játékot szeretek adni. Azzal mindenki jól jár! Persze ha drágább játékot veszel akkor nem biztos hogy ruhára is akarsz szánni mellette. Kínaikban van 1000-1200ért szupi kis póló, felső, de más áruházakban is szoktak lenni jó akciók. De az anyagra nagyon figyelj, hogy azért mert olcsó azért legyen jó minőségű, ne fogjon, ezért ne élénkszínűt válassz amivel csak gond van mosáskor.
Én kaptam már olyat hogy első mosáskor kinyúlt vagy kibolyhosodott és nagyon sajnáltam mert nagyon tetszett amit kaptunk.
Persze 100%ra nem tudod megállapítani, de azért figyelj erre is ha ruhát is veszel.
Remélem tudtam segíteni! Egy két praktikát, saját tapasztalatot is leírtam mindkét oldalról, remélem nem baj!
Majd írj mit vettél végül is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!