Ennyi lenne a GYED-em?

Figyelt kérdés
Nettó 80.000 volt a fizetésem. A TGYÁS olyan 76.000 Ft volt. De most utalták a GYED-et, és 35.000 Ft. Valamit elnéztek, vagy tényleg ennyi lenne?
2011. okt. 4. 12:16
 1/7 anonim ***** válasza:

Nekem ennyi szokott lenni a gyes+csp..

Megigényelted a gyedet?

nem gyest igényeltél véletlenül?

Munkahelyedről kapod?

Szerintem hívd fel az illetékes MÁK-ot vagy a munkahelyedet,ahonnan kapod és kérdezd meg hogy mi ez

a gyednek azért többnek kellene lennie és azt kicsit később is utalják mint a gyest.

Minimálbérre kaptam majdnem 60ezret..

2011. okt. 4. 12:20
 2/7 A kérdező kommentje:

Az lehet, hogy visszamenőleg most utalták az augusztusit? Mert később igényeltem csak. Illetve nem is én, a munkahelyem intézi, de a munkahelyem nem kifizetőhely.

De akkor a szeptemberi mikor érkezik?

2011. okt. 4. 12:23
 3/7 anonim ***** válasza:

nem, lehet, hogy félhavit kaptál?

nekem is az első hó közepétől-végig szólt és kevesebb volt, mint a mostaniak.

2011. okt. 4. 12:27
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem csak félhavit kaptál.
2011. okt. 4. 12:58
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Akkor ezek szerint ez még az augusztusi. Nem kapkodták el a dolgot. :D Csak megijedtem, hogy valamit elszámoltak.
2011. okt. 4. 13:07
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem is törthónap. Én most fogok majd gyedet kapni, ettől a hónaptól, de kíváncsi vagyok....
2011. okt. 4. 14:52
 7/7 A kérdező kommentje:
Ma utaltak még egy Gyed-et, de ez is csak 51.000 Ft. Őszintén szólva én ezt is keveslem, de lehet, hogy ennyi a 80.000 Ft nettó után járó összeg???
2011. okt. 6. 07:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!