Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyire gyakori a Dorina név?

Mennyire gyakori a Dorina név?

Figyelt kérdés
Ismertek ilyen nevű lányt, vagy kislányt vagy babát?
2009. ápr. 28. 12:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

En ismerek egy babat(fel eves) egy kislanyt(3 eves) es egy nagylanyt is(16 eves).Es ezek csak az ismerosok kozott.Az iskola ahova jartam napkozit tartani ott rengeteg volt.

Jo valogatast nektek!

Udv;31 heteske

2009. ápr. 28. 19:31
 12/16 anonim ***** válasza:
Az én lánykám Dorina és a nyáron lesz 5 éves.Egy ismerősöm férje szintén ezt a nevet adta a lányának az én lánykám után.Én egy 24000 főt számláló városban élek, ahol összesen 3 Dorináról tudok.Nem rossz arány, ugye?
2009. ápr. 28. 23:40
 13/16 anonim válasza:

Ahan ismerek Dorinát nem is egyet pl.engem,egy könyvtári barátnőm volt ovitársam stb:)

szerintem kezd gyakori lenni

2009. júl. 7. 01:15
 14/16 anonim ***** válasza:
Hali, tök véletlenül engem is így hívnak :D de már kicsit nagyobbacska vagyok. Régen nem volt túl gyakori név, még úgy kb. 18-20 éve. ma már egyre több Dorinát ismerek, ugyan kislányokat nem. Nincs a családban egy baba se jelenleg. A lényeg, hogy egyre gyakoribb...
2009. aug. 22. 20:38
 15/16 anonim válasza:
Ismerek...magamat :D
2011. jún. 4. 23:14
 16/16 anonim válasza:
Ismerek...először is magamat de azon kívül még 4 Dorinát :D
2011. jún. 4. 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!