Van olyan, akinek szoptatás alatt megjött a mensese?
Figyelt kérdés
Babóm 6 hós volt, mikor nekem megjött, most ebben a hónapban úgy néz ki, hogy kimarad! Tesztet csináltam, negatív lett! Lehet azért nem jött meg, mert most megint jobban szopik?2009. ápr. 28. 08:56
1/5 anonim válasza:
Nem mindig áll be pontosan a szülés után. Nekem 3 hónapra rá jött meg, azóta is 28 naponként. A lányom 13 hónapos, naponta 3-4X szopizik még.
2/5 anonim válasza:
Nekem is 6 hónapos volt a gyerkőc mikor megjött, akkoriban nagyon nehezen fogadta el a tejet. Utána még hónapokig elég rendszertelen volt nekem.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Kicsit megijedtem, mert még nem szeretnénk kistesót!
2009. ápr. 28. 09:34
4/5 anonim válasza:
Nekem szűlés után már 6 héttre meg is jőtt. Szoptatok én is. 5,5 hós a babám. Azóta rendszeresen megjőn mondhatni napra pontosan. Úgyhogy ne idegeskedj.
5/5 anonim válasza:
Nekem 11hós a babám, de még nem jött meg,reggel, délben, este és éjjel szopik még. Emellett nagyon jól is eszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!