Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért is lenne jó ha melegek...

Miért is lenne jó ha melegek gyereket vállalhatnának?

Figyelt kérdés

Azért kérdezem mert a tapasztalat nem túl biztató:

[link]

Annak aki azt mondja hogy "a Blikknél inkább valami hitelesebb forrást jelölj meg" (igaz ez angol):

[link]

Szóval ezek után mi értelme van a melegek gyermekvállalásának?

2011. szept. 30. 21:17
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
40%
Én sem támogatom, hiszen mióta evvel a kérdésekkel foglaLKOZNAK azért jönnek elő olyan esetek, ami indokolja azt , ami ellen én is vagyok bár nem olyan nagy az esetek száma ami általánossá tenné. De itt van az egyik ujságban leadott hír, hogy egy egynemű házaspár örökbefogadott gyermekén pl kisfiúból lánnyá való átoperálást kezdeményeznek, mivel a kicsi nem fér a saját bőrébe és lány akar lenni. Sminkeli magát, lány ruhát hord. Felvetődik a kérdés, hogy az "olyan" házasság mennyire segítette ,segiti elő vagy netalán fordította vagy fordítja meg a szervezet ilyen reagálását, tiltakozását a másságra válásra.
2011. okt. 1. 08:50
 32/32 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: ma 08:32

"A srác 12 éves korára annyira megszenvedte a felhőtlen gyerekkorát, hogy egyszerűen és szimplán elhatározta, hogy meleg lesz. Nála ez egy döntés volt, ő ebbe menekült bele. " ugye, ezt te sem gondoltad komolyan????

De igen, komolyan gondoltam, és itt most konkrétan az említett sráctól idéztem. Ő tényleg így gondolkodik, nem egy hosszú beszélgetésünk volt erről. Először én is meglepődtem, de ismerve az ő világképét, nála ebben tényleg a lelki trauma játszott közre, 12 évesen elhatározta mindezt, és a mai napig így él, neki ez felel meg. (Pedig ma már 32 éves, szóval nem egy hirtelen jött fellázadásról van szó.)

Azt mondta, sosem érezte "másnak" magát, nem volt ingerenciája vagy meghatározható pszichikai vágya a melegkapcsolatra, egyszerűen csak eldöntötte, és kész.

2011. okt. 1. 09:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!