Miért is lenne jó ha melegek gyereket vállalhatnának?
Azért kérdezem mert a tapasztalat nem túl biztató:
Annak aki azt mondja hogy "a Blikknél inkább valami hitelesebb forrást jelölj meg" (igaz ez angol):
Szóval ezek után mi értelme van a melegek gyermekvállalásának?
Most én is olyan leszek, mint te, kérdező. A szőkék emiatt rossz szülők lennének? Általánosítás az egész..
De ezek a gyerekek transzneműek, nem azért "ilyenek", mert a szüleik melegek!!! A szülei meg jól teszik, hogy megértik a problémáját, de talán várniuk kellett volna még a "nemátalakítósdival"... Amikor gyerek voltam, én is lány létemre fiúnak éreztem magam, fiú akartam lenni, és ha valaki azt mondta volna, hogy belevághatok egy ilyenbe, gondolkodás nélkül megtettem volna. Az én szüleim is megértőek voltak, járhattam fiú ruhában, rövid hajjal, vettek nekem játékpisztolyt, kisautót, megbeszélték az ofővel, hogy én ne hordjak szoknyát, stb... DE... Azóta felnőttem, és el sem tudom képzelni, hogy férfiként éljek, vagy ilyesmi, semmi férfias nincsen bennem, heteroszexuális vagyok, egyszerűen borzalmas lenne, ha annak idején ilyen döntésre (nemátalakítás) adtam volna fejem! Igen, akkor nagyon örültem volna neki, de visszatekintve nem lenne jó. Nem lenne szabad hagyni, hogy valaki gyerekfejjel döntsön ilyesmiről !!!
22/L
Egy meleg pár is ugyanúgy tud gyereket nevelni mint egy hetero pár. Ezekben a cikkekben szereplők nem ilyenek ez tény. Hülyeség amit csináltak, a gyereket hagyni kellett volna felnőni és aztán ha nagyobb eldönthetné akar-e más lenni.
De akkor is, rettenetes szülőkből van heterok közt is bőven. Nem ezen múlik. Én is ismerek sok leszbikus párt, a legtöbbjüknek van gyereke. És ezek a gyerekek normális hetero gyerekek, semmi különös nincs bennük. Nekik normális dolog és elfogadott a másság is. De ettől még ők nem kérnek belőle.
Ez egyetlen egy gyerek.
Keressek neked olyan embereket, akik hetero szülőkkel nőttek fel, és nemet váltottak? Mert az, hogy valaki úgy érzi, az ellenkező nemhez tartozik, nem azért van, mert melegek a szülei. Különben a hetero pároknál nem lenne ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!