A gyermek egészséges psziches fejlödésének "egészséges "környezetre van szügsége......
2011. szept. 30. 21:21
2/32 anonim válasza:
Dettó.
2011. szept. 30. 21:22
3/32 anonim válasza:
A "tapasztalat" nem igazán nyúlik vissza nagy múltba... Viszont, ha megnézem, hogy pl. itt az oldalon mennyi szülővel van probléma, akik heterók és alanyi jogon jár, hogy összedobják a gyereket, viszont a neveléshez hülyék, iskolázatlanok(nem kell említenem, hogy ezt most bizonyos etnikumra írom) és van esetleg egy normális, ámde meleg pár, akik tisztességes, becsületes gyereket is nevelhetnek, én azt mondom, hajrá.
2011. szept. 30. 21:23
4/32 anonim válasza:
A hetero párok se lesznek feltétlen jó szülők, ez szerintem nem a nemi beállítottságon múlik. Vagy nem tudsz felsorolni egy hetero párt sem, aki verte/erőszakolta/terrorizálta/elhanyagolta/kizsákmányolta a gyerekét?
Ezek a meleg gyerekesek csak azért vannak így előtérben, mert nagyon új és kényes a téma.
Csak a férfi pároknak ne legyen akkor gyereke? A leszbikusoknak lehet? Mert ha nem is tetszik az embereknek az egyneműek gyerekvállalása, azt senki nem tilthatja meg, hogy egy leszbi csaj alkalmilag elviseljen magában egy péniszt teherbeesési célzattal. Na akkor mi lesz?
2011. szept. 30. 21:25
5/32 anonim válasza:
Nem szeretnék meleg pár gyermeke lenni.Azt hallja,hogy 2 anyukád van vagy 2 apukád és ki az anyukád???
Istenem!!!!
6/32 anonim válasza:
Ugyan nem olvastam el egyiket sem amit belinkeltél, ne haragudj, de attól még van véleményem. Mégpedig az, hogy szerintem teljesen és tökéletesen mindegy, hogy milyen párok vállalnak gyereket, ha azt a gyereket boldogságban fel tudják nevelni. Ha választani kéne egy idióta hetero házaspár és egy boldog meleg házaspár között én bizony utóbbit választanám. Amúgy meg elég modern világban élünk, szerintem nem kell attól aggódni, hogy sérül ettől a gyerek vagy mit tudom én... Ő attól nem lesz meleg mert ilyen házaspár neveli, ez genetikai dolog, ha nem úgy születik, akkor nem lesz az. ennyi. Annyi esze meg nyilván csak lesz, hogy megértse, hogy vannak hetero párok is.
7/32 anonim válasza:
Én is meleg vagyok, de soha nem akarnék úgy gyereket, hogy egy másik fiúval élek!
Ne nőjön fel úgy, hogy ezt látja normálisnak, mert nagyon nem az. :(
8/32 anonim válasza:
Gyerekszemmel nézve: én sem szeretnék meleg szülőket...szerintem nem kell magyarázni, hogy mennyire csak hátrányok származnak ebből.
2011. szept. 30. 21:27
9/32 anonim válasza:
Utolsó nálad a pont.Nincs bajom a melegekkel,lezbikusokkal,de......
2011. szept. 30. 21:27
10/32 anonim válasza:
Én sem támogatom ezt, pedig nincs bajom a melegekkel, liberálisnak mondanám magamat, de egy gyerek fejlődéséhez apa, meg anya kell, vagy ha csonka családban nő fel, még az is jobb, nem éri annyi atrocitás.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!