Miért nem gondolnak az anyukák a gyermek felnött korára is?
Azt vettem észre, hogy mindenki csak a jelent vagy a közeljvöt nézi.
Pl etetik a 8 hónapos gyereket töltöttkáposztával, majd sok-sok anyuka beír, hogy az övékének sem lett baja, nem hányta ki. na de mi van a 40 éves ember gyomorbajával? arra nem gondolnak az anyukák, hogy az éppen kialakulni kézsülö gyomornyálkahártyát tönkreteszik és 40 évesen egy tejszines sütitöl rosszul lesz a kedves csemetéjük?
VAGY
volt egy kérdés, hogy a terhesen beadatott influenza elleni oltás okozott-e valahol bajt? teljesen leponzotak mikor írtam, hogy az már tény, hogy magzati korra nincs hatással, de lehet hogy csak éppen kicsit vissza maradottabb lesz a gyerek, vagy 30 évesen veserákja lesz...
Ès még ezer ilyen kérdés, ahol az anyukák a pillanatnyi helyzetet nézik, hogy most nem lett baja, de bele sem gondolnak, hogy 10-20-50 év múlva mi lesz.
Az már nem számít? Akkor már nem az ö gyerekük? vagy lehet addigra már ök anyukák nem élnek és kakilnak rá mi lesz a 60 éves gyermekükkel?
Persze mindentöl nem lehet megóvni öket, de vannak olyan dolgok amivel csak pár hónapot kell várni vagy kicsit ovatosabbnak kell lenni, és a gyermek egész életét befolyásolhatjuk vele, nem csak éppen a pillanattól kell védeni hanem az egész életére legyen kihatással.
ja még egy dolog.
férjemnek 27 évesen leoperálták az elsö rosszindulatu börrákját. remélhetöleg több nem lesz.
ez biztosan a gyermekkorban nem krémezéstöl van, habár ezért nem lehet az anyját hibáztatni, mert akkor még ilyen óvás nem volt, de ezek viszont már bizonyítottak.
Igen ettöl én is fára mászok, hogy "az enyémnek sem lett baja a tiednek sem lesz..."
ugye itt föleg a bölcsö halálnál szokták írni. az enyém sem fullatt meg a tied sem fog....
Azért butaság ez részben, mert nem mindenki eteti naponta töltött káposztával a gyereket. Szalonnát sem ad neki gondolom minden nap! Ahogy kólát sem!
De kérdeznék valamit! Ti nem adtok a gyereknek párizsit, virslit, üdítőt ugye? Csak őszintén! Mert az semmivel sem jobb,mint a töltött káposzta.
Szóval a párod sem attól lett bőrrákos, mert egyszer-kétszer nem kente be az anyja.
Tehát nyugodtan belefér szerintem néha a töltött káposzta a gyereknek.
Én akkor szoktam ezt érezni, mikor szülik a 3. 4. 5. gyereket sorra, és nem gondolnak arra, hogy nem biztos, hogy 5-25 év múlva is mellettük lesz a férjük, párjuk, vagy egészségesek lesznek... A gyerekek, ahogy nőnek, egyre "többe kerülnek"... és mi ,ahogy öregszünk, nyilván egyre kevesebből kényszerülünk majd megélni.
A töltött káposztával és egyébbel nincs bajom, én is kaptam 6 hónapos koromban, és semmi bajom sincs, 35 éves vagyok :)
3. vagyok
hát ez a "valószínü bizonyított" ez édes kevés
ez arra jó, hogy elterjedjen a köztudatban hogy pl az influenza oltás mennyire veszélyes, és szépen életre kelnek az összeesküvés-elméletek, melyek terjednek mint a vírus pont ezért, mert akiknek fogalmuk sincs pontosan ezekről a dolgokról, terjesztik a rémhírt mint pl veserák
na meg arra hogy 2 táborra szedje az anyukákat, van aki elhiszi a rémhírt, van aki nem
és nem gondolom hogy egy anyának csak addig fontos a gyermeke egészsége amíg ő neveli
Az embrionális korban elszenvedett defektus vagy károsodás miatt kialakulhat rák, ezt EMBRIONÁLIS TUMOROKNAK hívják és a gyerekek 6-10éves korukig veszélyeztetettek ilyen típusú rákokra.
Ne írj olyat, hogy 30 év, mert itt bebizonyosodik, hogy fogalmad sincs a biológiáról.
Akkor belemehetnénk abba, hogy felelőtlen gyilkos, aki:
-bagózik és gyereket szül,
-valaha is ivott,
-aki nagyvárosban él a légszenyezettség miatt,
-aki stresszes, mert a gyereke is az lesz,
-aki kövér, mert cukorbeteg lesz a gyereke, ha mégsem, akkor egy tehén anyától fogja venni a példát és ő is tehén lesz,
-akinek nincs egy-két diplomája, mert a családi halmozódás azt mutatja, hogy ilyen családokban a gyermekeknek sincs döntő többségben.
és sorolhatnám
a fent felsoroltak egyike sem gondol a gyereke jövőjére
lehetünk "zöldek", de akkor te, mutass példát az embereknek, ne csak fennhangon írogass.
Szelektív gyűjtsd a szemetet, mutass tökéletes példát a gyerekednek, mindenkinek.
Gondolom a gyerekedet nem eteti más töltött káposztával, na ez a lényeg, ezzel foglalkozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!