Basszus, most már bemásznak erre az oldalra ezek a kérdések is?! Babaszépségverseny a "pociszépségverseny", a "tippeld meg hány kilót híztam", meg a többi marhaság közé?
Bocsáss meg, kedves kérdező, de az ilyen kérdéseidet nem ezen az oldalon kellene közzétenned, ugyanis ez nem fórum. Ide ált. olyan emberek írnak, akiknek gondjuk/problémájuk/FONTOS kérdésük van, és ilyen-olyan okból választ szeretnének rá kapni. Senkit nem láttam még itt hiúságból a gyerekét mutogatni, csak ha valami probléma volt a kicsivel, és arra várt választ.
Oh, és a helyedben legközelebb kétszer is megfontolnám, hogy közzétegyek-e a gyerekemről nyilvános fórumon/honlapon olyan képet, amin alulöltözött. Sosem tudhatod, hol látod viszont azt a fotót, és az, hogy léteznek pedofil emberek, nem csak a krimik szülte fantazmagória. Nem tudhatod, hányan játszanak otthon magukkal a kislányod képét nézegetve.
Elnézést, ha durva volt a hangnem, vagy a stílus, de kissé kiakasztó számomra némely szülők felelőtlensége.
Ez az oldal tele van mindenféle kérdésekkel,amelyikre nem akarsz válaszolni,nem kell megnyitni sem.Hiú lennék amiért idegeneknek mutatom meg a gyerekem,inkább csak büszke vagyok rá.Azt irod itt a problémás kérdéseket kell feltenni,hogyne persze,lehet azt is.De mondjuk az mennyivel jobb,hogy a saját problémámat egy idegen emberrel osztom meg,és tőle várom a megoldást?Én az örömömet akartam valamilyen szinten megosztani,ez miért fáj egyeseknek?
Az meg hogy egy egy 1éves csöppség alulöltözött,hát ez egyszerűen nevetséges!
tegnap 22:56-os vagyok:
Tudod, hány szülő bukott már bele ebbe - igen, itt MO-n is? Házaspárok, akiket konkrétan a rendőrség értesített, hogy a kiskorú/csecsemőkorú gyermekük fotográfiája külföldi, nem éppen 18 éven aluliaknak ajánlott oldalakon van fent?
Ugyanez vonatkozik a "családi" videókra is, amit feltöltenek a netre, hogy hadd lássák a rokonok, aztán teljesen máshol kerülnek elő, teljesen más célközönséggel, itt-ott kicsit megvágva.
Nem egyedi eset, sőt.
Ami pedig a tegnapi válaszom első részét illeti: nem tudom, miért kell felháborodni azon, hogy leírtam: ez nem ide való kérdés. Még ha tegyük fel, át is ugrom rajta, mert nem érdekel, de nem lett volna több értelme ezt FB-n, IWIW-en, vagy bármely KÖZÖSSÉGI oldalon megkérdezni? Miért vadidegenektől kell megerősítést várnod ilyen témában?
Nem bántásból írom, tényleg, csak egyszerűen nem értem. Amúgy, ha elismerésre vágysz a lányoddal kapcsolatban, vagy egyszerűen csak arra, hogy külső véleményeket kapj róla, akkor ajánlom a nicefaces.hu oldalt, ez amolyan közösségis-szépségversenyes oldal, érdemes megnézni, van kifejezetten gyerekeknek szóló kategóriájuk is. A lényege, hogy minél inkább része légy a közösségnek, ezáltal pontokat kapsz, saját profilod van, ahol szavazást írhatsz ki, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!