Az ünnep miatt hamarabb utalják a csp-t, gyedet? Vagy majd csak a következő héten kapjuk meg?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 27. 13:33
1/8 anonim válasza:
Kizárt!
hamarabb csak szeptemberben utalnak a beiskoláztatás miatt!
Én tavaly szeptember 1jén már megkaptam postán. barátnőm meg már 28.-án :)
2/8 anonim válasza:
Pár napja tette fel valaki ezt a kérdést is, sokan leírták, hogy majd csak 4-én jön a csp:(
Sajnos:( Nekem is jól jött volna hamarabb most.
3/8 A kérdező kommentje:
:(
Csak azért kérdeztem mert ebben a hónapban már 2.-án a számlán volt a családi,most meg ugye az szombatra esik.
Köszi a választ!
2009. ápr. 27. 13:38
4/8 A kérdező kommentje:
Nem láttam a kérdést,és nem is rakta ki a már feltett kérdések közé. Na mindegy. Neked is köszi!
2009. ápr. 27. 13:39
5/8 anonim válasza:
A MÁK honlapja szerint ez első utalási nap május 4-e. (szeptemberben is csak 1-én lesz utalás)
6/8 anonim válasza:
A második vagyok, nem azért irtam, hogy jaj minek tetted fel a kérdés újra, hanem hogy én is onnan tudtam meg, sokan tettek fel linkeket is róla, így kénytelen voltam elhinni:(
7/8 A kérdező kommentje:
Én sem azért írtam! :)))
Köszi a linket! Szép napot nektek! :)
2009. ápr. 27. 14:20
8/8 A kérdező kommentje:
Az OEP honlapján nincs ilyen oldal ahol meglehet tudni mikor utalnak?
2009. ápr. 27. 14:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!