Egyetem és gyermeknevelés együtt lehetséges?
Sziasztok!
Egyetemista vagyok,de szakot szeretnék váltani.Orvosira menni minden vágyam és most meg van rá a lehetőségem,ha itt hagyom az eddigi szakomat.Mint tudjuk ez 6év.Viszont nagyon szeretnénk már a párommal babát és nem akarunk 7-8évet várni vele.Nem tudom hogy mit tegyek.Arra gondoltam,hogyha 2012szeptemberre fölvesznek az orvosira akkor passzivizálom magam 1évre és utána kezdek neki.Ha minden a terveim szerint halad akkor mire elkezdem a gyerkőcünk már egy éves lesz.Ehhez azt is tudni kell,hogy a párommal már 5éve együtt vagyunk,neki 2állandó munkahelye van és anyósomtól is sok segítséget kapnék.Szerintetek ez így megoldható?Bírni fogom?Anyagilag mennyire megterhelő,hha a párom kb 160-200között kap kézhez havonta?+ugye a gyes+a családi pótlék.Meg én apumtól kapok 48000-ret/hó(bár baba mellett már nem biztos,hogy adni fogja)
Rendben, hogy van aki vigyáz rá és anyagilag is meg tudjátok oldani, de... órák 8-du.3ig.. biztosan ennyit távol akarsz maradni az egy éves picitől? (és ez az a helyzet, amikor minden úgy sikerül, ahogy akartad).
Mindig bántani fog, a "mi lett volna ha" kérdés, ha nem teszed meg. A picit nem fogjátok megbánni sosem, szerintem. A sulit pedig próbáld meg, ha nem sikerül, akkor is tudsz még máson gondolkodni. Én ezt tenném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!