56-os,62-es bodyk, rugdalózók?
Sziasztok!
Most derült ki, hogy a kórházba, ahol szülni fogok, vinni kell a babának ruhát. Mi a legtöbb babaruhát ismerősöktől örököltük, és most, amikor elkezdtem bepakolni a kóráhiz csomagot, eléggé elkeseredtem, mert a legtöbb bizony eléggé "elhasznált".
Összesen két darab 56-os rugink van, ami "nem csak itthonra használható", bodyból négy darabot tudtam összeszedni. Kissapkából szintén kettő van, amit jó szívvel ráadnék a babámra. (Van másik három, de azok annyira elhasználtak, hogy tiszta sprőd a belső részük, még az én ujjam is irritálja, nemhogy a babám kobakját!)
Nem túl jó az anyagi helyzetünk, ezért nem is vásároltunk túl sok dolgot - de így a vége felé már, átnézve a kórházi csomagot, elképesztően szégyellem magam.
Van köztetek olyan, akinek van nagyobb babáról, gyerekről megmaradt, jó állapotú ruhája? (Főleg az 56-os, 62-es méret érdekelne.)
Természetesen fizetnék érte, nem ingyen gondoltam! Ruhacsomag is érdekelne, vagy ahogy megoldható.
Pesttől két lépésnyire lakom.
Előre is köszönöm annak, aki tud segíteni.
(Ui.: Tesz-veszt, vaterát ne is ajánljátok, kétszer is nagyon csúnyán megjártam, és megesküdtem, hogy onnan többet nem rendelek.)
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!