Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 56-os,62-es bodyk, rugdalózók?

56-os,62-es bodyk, rugdalózók?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Most derült ki, hogy a kórházba, ahol szülni fogok, vinni kell a babának ruhát. Mi a legtöbb babaruhát ismerősöktől örököltük, és most, amikor elkezdtem bepakolni a kóráhiz csomagot, eléggé elkeseredtem, mert a legtöbb bizony eléggé "elhasznált".

Összesen két darab 56-os rugink van, ami "nem csak itthonra használható", bodyból négy darabot tudtam összeszedni. Kissapkából szintén kettő van, amit jó szívvel ráadnék a babámra. (Van másik három, de azok annyira elhasználtak, hogy tiszta sprőd a belső részük, még az én ujjam is irritálja, nemhogy a babám kobakját!)

Nem túl jó az anyagi helyzetünk, ezért nem is vásároltunk túl sok dolgot - de így a vége felé már, átnézve a kórházi csomagot, elképesztően szégyellem magam.

Van köztetek olyan, akinek van nagyobb babáról, gyerekről megmaradt, jó állapotú ruhája? (Főleg az 56-os, 62-es méret érdekelne.)

Természetesen fizetnék érte, nem ingyen gondoltam! Ruhacsomag is érdekelne, vagy ahogy megoldható.

Pesttől két lépésnyire lakom.

Előre is köszönöm annak, aki tud segíteni.

(Ui.: Tesz-veszt, vaterát ne is ajánljátok, kétszer is nagyon csúnyán megjártam, és megesküdtem, hogy onnan többet nem rendelek.)

Köszönöm!

2011. szept. 27. 16:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Én pedig többször rendeltem onnan.

Amugy 56os cuccokbol egy nagyobb papír díszzacsi-nyi volt csak,utólag visszanézve,nem is kell több.

ugy is hamar kinövi,meg nem tudják elhasználni,ilyen pici ruhákat ezért is mertem neten rendelni.Én most adtam oda egyik ismerősömnek amugy,igy érdemben segiteni nem tudok.

2011. szept. 27. 17:07
 2/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Kisfiú vagy kislány?

2011. szept. 27. 17:16
 3/11 A kérdező kommentje:

Kedves első! Engem sem zavarna annyira, ha a kórházba nem kellene vinni. :S

Kedves második!

Kislányt várunk, legalábbis elvileg. :)

2011. szept. 27. 17:23
 4/11 anonim ***** válasza:
Én amit rendeltem ,nem lehetett rola megmondani h uj vagy sem.meg nem is érdekelt volna h mások mit gondolnak,ugy se tudják h használt...
2011. szept. 27. 17:46
 5/11 anonim ***** válasza:

Épp most árulok a teszveszen, mert nekem másodszorra fiam lesz.

Az ilyen kis méretűekből csak a szinte újakat tettem fel, amit én magam is ráadnék újszülött babára, ha gondolod azért nézd meg. Nem vagyok megbízhatatlan, vagy ilyesmi.

Máskülönben meg én szoktam látni a túrkálóban ahová járok (mert a nagylányomnak onnan vszek ruhákat, hisz naponta kb 5x átöltözünk), hoyg a kismamák sokszor vadi új és/vagy 1-2x használt bodykat vesznek, méghozzá fillérekért.

[link]

Könnyű szülést kívánok neked!

2011. szept. 27. 18:15
 6/11 anonim ***** válasza:
menj el egy turiba, és ot találsz, de a kórházba bőven elég 3-3 body és rugi, majd úgyis akkor derül ki, hogy mekkora kell
2011. szept. 27. 18:55
 7/11 anonim ***** válasza:
ott találsz
2011. szept. 27. 18:56
 8/11 anonim ***** válasza:

Kisfiúra tudtam volna adni szívesen.

Amúgy nekünk 3 body és 3rugink volt és egy kis sapink. A sapi is abból a hazahozós fehér tescós babaruhacsomagból volt, amit vettünk, hogy na mégis sajátban jöjjön haza, akkor 1700ft volt /volt benne kis kesztyű, zokni, body, rugi, sapi - szerintem nem drága, főleg hogy új/. A többit használtan kaptuk, a nagyobbakat is. Amúgy az 56-os rucik egy hétig voltak jók a fiamra.

2011. szept. 27. 19:32
 9/11 anonim ***** válasza:

2. vagyok!

Mennyit gondoltál a ruhákért? Miket vennél és kb. mennyit?

Merre laksz? Hátha közelben vagyok! :D

2011. szept. 27. 20:29
 10/11 anonim ***** válasza:
Írj privit, küldök képeket! Gyönyörűséges bodykat meg rugikat találtam Neked. Már nem sok van belőlük, de annyi amennyi a kórházba kell tuti lesz. Mind újszerű, alig használt. Az árban megegyezünk.
2011. szept. 28. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!