Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Albérletbe szülnél gyereket?

Albérletbe szülnél gyereket?

Figyelt kérdés
2011. szept. 23. 13:23
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
28%
Egyértelműen NEM...van saját lakásom, de látom, hogy mennyi megy el a gyerekre.Ja és nekem nem "MINDEGY" vele kapcsolatban semmi sem...
2011. szept. 23. 13:52
 12/25 anonim ***** válasza:
27%
NEM!!
2011. szept. 23. 14:05
 13/25 sine.lacrimna válasza:

Ha kipenderítettek , keress másikat.

Annyi albérlet van.

Nehogy már azt higgye a főbérlőd hogy csak a ő lakása létezik.

2011. szept. 23. 14:10
 14/25 anonim ***** válasza:
Nem. 32 éves korunkig vártunk, h legyen lakásunk, (minimális hitellel, de még mindig van rajta), és csak utána vállaltuk a gyerekeket. Én félős vagyok..
2011. szept. 23. 14:11
 15/25 A kérdező kommentje:
nem penderítettek ki,félreértettetek!
2011. szept. 23. 14:26
 16/25 anonim ***** válasza:
Oda is szültem,mindenünk megvan,jól élünk, a kicsi is el van látva minden jóval,ha majd összegyűlik annyi,hogy kp-ban kifizessük a saját házunkat,akkor költözünk.Eszünk ágában sincs hitelt felvenni...Amúgy meg ,"mi van ha kiraknak?"keresünk másikat,annyi van,hogy még válogatni is tudunk:D
2011. szept. 23. 14:41
 17/25 anonim ***** válasza:
Figyelj!Nagyon sokan nem tudnak most lakáshoz jutni,sőt van aki egyálltalán nem is akar,már én is bánom,olcsóbb lenne egy albérlet!!!DE akkor senki ne szüljön gyereket?Én simán szülnék albérletbe is!Keresnék egy normálisat,hosszú távra,hát ha meg kiraknak az sajnos benne van a pakliban.Akkor keresnék másikat.Azért csak nem lehet senki akkora peches,hogy 2-3havonta költözködni kelljen.
2011. szept. 23. 15:24
 18/25 anonim ***** válasza:
Én szülnék ha esélyem sincs sajátra akár hitelből akár nem. Én saját (hiteles) lakásomban élek, most jön a második gyerek. Sokkal többet fizetek havonta mintha csak bérelném. Kb. 40.000.Ft-al többet havonta. Szóval jobb helyzetben lenék ha albérletben lennék pedig ide be is fizettem 3M Ft-ot. Szóval vicc! Én csak azért ragaszkodom saját lakáshoz mert engem rohadtul idegesített régen amikor albiba laktam (6 évig), hogy bejárkál a főbérlő, havonta jön a pénzért, nem csinálhatom azt amit akarok, nem tudom bútorozni mert más lakásában nem veszek bútort stb...engem ezek a dolgok frusztráltak. Így nyugodtabb vagyok, azt csinálok amit akarok de többe is kerül! :O
2011. szept. 23. 19:09
 19/25 A kérdező kommentje:

kár hogy a válaszaimat már nem olvastátok,így igazából választ sem kaptam a kérdésemre.

akkor még egyszer a gyengébbek kedvéért:

albérletbe laktunk,kiraktak minket 3hónap után!!! hiába hosszútávról volt szó!!

és így olyan bizalmatlan lettem,így nem merek már szülni!

2011. szept. 24. 12:10
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

A gyengébbek kedvéért, ezt te írtad: "nem penderítettek ki,félreértettetek!" Írd le értelmesen, akkor talán kapsz választ a kérdésedre. Bár a kérdésed az volt, hogy szülnénk-e albérletbe gyereket. Erre válaszolt is mindenki.

És írtam is, hogy igen, nekem ezzel semmi gondom nem volt az elmúlt négy év alatt. Más kérdés, hogy én eddig az összes lakásomat közvetítő segítségével vettem ki, mindig volt határozott idejű szerződés (az első helyen egy évre, a második helyen szintén, de egy év után megújítottuk, a mostani lakásra meg három éves szerződés van, mert addig szándékozunk itt maradni). A szerződésben foglaltakat betartom, így nem rakhatnak ki. A lakbért mindig a megbeszélt időpontban fizetem, a számlák mindig be vannak fizetve, nem folytatok olyan tevékenységet a lakásban, amit tilt a szerződés (pl. nem üzemeltetek szállót, nem végzek üzleti tevékenységet, nem bontom a falakat, stb.) Soha senkinek eddig eszébe nem jutott kirakni. Még nagyon régen volt ilyen, amikor nem is volt még gyerekem, de az egy másik ügy volt, mondhatni, az volt a tanulópénz, mert nem volt normális szerződés, tapasztatlanul azt hittem, a főbérlő azt csinál, amit akar. Bár nem is ő akart kirakni, csak elárverezték a lakását, de ez ilyen szempontból lényegtelen. Na, ő volt ilyen bemászkálós, én meg naivan azt hittem, hogy neki ehhez joga van. Pedig nincs.

Különben valaki írta, hogy más lakásába nem vesz bútort. Miért nem? Mármint én csak bútorozatlan lakást veszek ki, pont azért, mert a saját bútoraimat szeretem, azokat, amik nekem praktikusak, kényelmesek és tetszenek. Ha elmegyek, természetesen viszem magammal őket.

2011. szept. 24. 12:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!