Merjek albérletbe gyereket vállalni?
Mi is albérletbe vállaltunk babát.
Mondjuk a páromnak is meg nekem is olyan a szakmánk hogy mindig lesz vmilyen állásunk ezügyben.
Úgy vállaltuk, hogy nemsoká úgyis belevágunk vmi lakáshitelbe és a sajátunkat törlesztjük.
De a gazdasági helyzet változásával erről most szó sem lehet és nem is jön össze:(
Úgyhogy marad a más lakásában lakás..:((
Utálom már, de ez van.
Ha biztosnak látod a munkátokat, ez ne tartson vissza sztem.
Mert ki tudja mikor sikerül a saját ház , én is tudom hogy segítség nélkül nagyon nehéz.
Plusz lehet h eldöntitek h jöjjön a baba, de úgy jártok mint mi, hogy egy év kellett mire sikerült.
Anyagi gondotok nincs, ugye?
Akkor azon gondolkozz, hogy a kapcsolatod mennyire stabil, mennyire eros, milyen komolyabb nehezsegeket birt mar ki a kapcsolatotok? Laktatok-e mar egyutt a paroddal, mert tudod lakva ismeri meg az ember a masikat.
Te nem koltoznel ki Ausztriaba? Jobb jovoje lenne a kicsinek mindenkepp, es egyutt lennetek a paroddal, igy szerintem nem lesz konnyu!
En 100% hogy kikoltoznek. Ausztriaban elvegzel tanfolyamot, es tudsz gyerekekre vigyazni. Koltozz ki hozza, utana johet a baba kint.
Mi is albérletben lakunk. Szerintem nem para. Bár a saját jobb lenne, meg én már kezdek kicsit félni, mert a fiam lassan abba a korba lép, hogy elkezdhet firkálni, remélem a tapétát nem fogja.
Csak nem árt a főbérlővel is beszélni erről, mert van aki nem örül neki (bár nem tudom miért konkrétan, hiszen őt nem zavarja ha nem ott lakik).
Persze hogy koltozzel ki. Eloszor kb. 1 evig tanuld csak a nyelvet, lehetsz baby-sitter csaladoknal, es mellette jarhatsz nyelviskolaba. Utana bevallaljatok a babat. Meg nagyon fiatal vagy, en tuti kikoltoznek.
A babad pedig ketnyelvu lesz, hat mar csak ezmiatt is megerne:))) Mindenkepp menjel, es minel elobb!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!