Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Még kisebbek lettek a melleim,...

Még kisebbek lettek a melleim, mint szülés előtt! Miért? Mit lehet ellene tenni?

Figyelt kérdés

Szoptatok még mindig, már lassan másfél éve. De szinte nulla mellem lett!! A kicsikém leszívta teljesen, de érdekes, mert esténként még szopizik a drágám, csak nem látni a melleimet, de a lényeg, hogy tej még van, de szerintem nem sokáig, sajnos.

Viszont annyira rossz látni, hogy csak két pattanás lett az amúgy sem nagy melleimből! Amikor volt tejem, 80-as melltartó kellett, most még a 70-et sem tölti ki!

Lehet valamit tenni ellene, vagy fogadjam el így magam és ez van?! Egy kis felesleg még van rajtam, tehát nem lettem túl vékony sem, csak a cicik tűntek el. :D Legalább a régi melleimet szeretném, tőlem lóghatnak is, azok a kicsik, csak jók lennének rám a régi melltartóim. :S

Van még valaki hasonló helyzetben?

2009. ápr. 24. 21:50
 1/3 anonim ***** válasza:

van:-(( de ettől egyikünké sem lett nagyobb:-D

én csak 4 hónapig szoptattam, de teljesen eltűntek. amúgy is egy vézna leányzó voltam mindig, kis mellekkel. nekem egy élmény volt a terhesség, végre voltak melleim:-) aztán egyszer csak szevasz, eltűnt még az is, ami volt. már a kórházból úgy jöttem haza, hogy 50 kilo voltam csak. ettem én mint az őrültek, mégis fogytam a szoptatás alatt. 48 kgra fogytam, mellem semmi. most vissza"híztam" 50 kg-ig ,azt értem el vele,hogy a csípőm és a fenekem nagy, a mellem így még inkább feltűnően kicsi. már nem tudom mit csináljak, mit tornásszak?? a bikiniben úgy mutatok, mint egy 10 éves kislány jóformán:-(

2009. ápr. 24. 21:54
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem is kisebbek a melleim. Nem tudom hová tüntek. Jó melltartó, mást nem tudok ellene tenni.
2009. ápr. 24. 21:56
 3/3 A kérdező kommentje:

Első válaszoló, ugyanígy vagyok én is! A fenekem és combom az kicsit nagyobb, a mellem meg semmi. Én is pálcika vékony voltam szülés előtt, de én azért felszedtem 5-6 kilót és ez mind a popsimra ment javarészt, de kicsit arányosan vastagodtam. A bikinis dolog nálam is ugyanez, sőt fel sem merem venni. :D

De megnyugtat kicsit, hogy nem vagyok sajnos egyedül. Milyen érdekes, ha van egy problémád és van másnak is már annyira nem is probléma, igaz? De miért? Hisz tudod neked nem jó érzés, de ha már másnak is van, akkor mégis könnyebben viseled?!

Nos filozofáltam kicsit. :)

Köszönöm nektek, akkor venni egy jó "kis" melltartót és jól kitömni!

Valaki még? Hátha tud valami megoldást! Várom :)

2009. ápr. 24. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!