Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Egy elso osztalyos kisgyerekke...

Egy elso osztalyos kisgyerekkel naponta vagy hetvegenkent mennyi idot kell tanulnotok a napkozin kivul meg?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 24. 14:21
 1/4 anonim ***** válasza:
6%

Velem sose tanultak, mégis elvégeztem az iskolát :)

Csak önállótlanná neveli a gyereket, ha kéri a segítséged ülj le mellé, amúgy ne ülj a nyakán :)

2009. ápr. 24. 14:23
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ez a gyerektől is függ. Ha könnyen tanul, és nincs gond vele az iskolában a tanulással, akkor nincs értelme a nyakán lógni. Magától is tudja, hogy mikor, mennyi tanulásra van szüksége.

Ha kicsit nehezebben megy neki a tanulás, gyakran elkalandozik a figyelme, akkor sem kell állandóan nógatnia a tanulásra. Csinálja meg egyedül a leckéjét, aztán közösen leellenőrizhetitek. Ha valamit nem ért, akkor azt el lehet neki magyarázni.

De vehetsz neki egy érdekes könyvet, kisiskolásoknak való foglalkoztató füzeteket és amikor kedve lesz, akkor meg fogja csinálni. Öszötnözni lehet a tanulásra, de kényszeríteni semmiképp.

18 hetes kismama tanítónéni

2009. ápr. 24. 14:32
 3/4 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszt tanito neni!:)
2009. ápr. 24. 14:40
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Én 33hetes napközis tanító vagyok. :-)

Mi mindig megcsináljuk a házit délután és én úgy gondolom,h reggel 8-4ig elég neki iskolába lenni,tanulni. Esetleg hétvégén egy kis gyakorlás,de nem hiszem,h 1óránál több kellene.Főleg ha ez rendszeres. Ezért vagyunk mi,hogy tanítsunk! :-)

2009. ápr. 24. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!