Furán fognak nézni rám a postán, ha a télapónak most adjuk fel a levelet?
Nagyon aranyos :) Olyan megható, amikor még ennyire tudnak hinni :)
Az én lányom tavaly 4 évesen írt ilyen lelkesedéssel a télpónak, többször is, ő este az ablakba tette a levelet, és reggel ébredés után első dolga volt megnézni, elvitte-e a télapó? És amikor nem találta ott, annyira, de annyira boldog volt - ezekért a pillanatokért érdemes igazán élni, még ha olyan közhelyesen hangzik is, nem????
Én kérdeztem a címet. Azt hittem viccelsz, és csak egy ismerősnek adod fel a levelet.
Ez tök jó :)
És mit válaszol a Télapó? Úgy értem, oké, megírod, hogy mit szeretnél, de a finn Télapó (mármint a IGAZI Télapó) milyen nyelven ír vissza és mit?
Szerintem is csak mosolyogni fognak egyet. :o) Ha egyáltalán a postás néni tudja ki az a santa claus :o)
A címet eltettem, köszi, jó jön majd jövőre :o)
én 25 éves fejjel írtam a télapónak (a te általad is ismertetett címre), mert ki akartam próbálni, hogy válaszol-e (angolul írtam, és megírtam neki, hogy nem kisgyerek vagyok már) :-))
Válaszolt is, kb. 3 hónappal később, angolul. Szóval van esélyetek, hogy december környékén kaptok válaszlevelet.
Sziasztok!
Nektek válaszolt már a Télapó?
Mi a múlt héten írtunk neki! Teljesen be van zsongva a gyerekem, úgy várja már a Télapót :) (dec-ben lesz 3 éves, olyan cukifej) :)
Én is remélem, hogy ír nekünk :)
Bár titokban megbeszéltük édesanyámmal, ha nem ír a Télapó november végéig, akkor majd ő ír helyette :) Az legalább tuti magyar nyelvű lesz :)
Én lányom 7-én lesz 3!
Minden jót!
Nagyon izgi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!