Kik kaptak mostanában dm-es levelet kedvezményekkel?
Azt esetleg tudja valaki, hogy meddig akciós a dm.ben a huggies pelus?
Illetve hogy egyszerre (egy blokkon amihez lenne egy 15%-os végösszeg kuponom)több 25%-os joker kupont is be lehet váltani (több azonos termékre)?
Szia!
A dm-es postai kuponokat sorsolás után küldik ki.A huggies pelus 4 hónapig van tartósan alacson áron.25%-os jokert annyit váltasz be amennyit akarsz,a lényeg,hogy egy termékre csak egyet használhatsz fel.A blokkvégi 15%-ot pedig mindentől függetlenül levonják.Ha van még kérdésed írj,szívesen válaszolok.
Szerintem ez a sorsolásosdi nem teljesen igaz.
Szerintem függ a vásárlástól is, milyen rendszerességgel és mennyi pénzt hagy ott az ember.
Én eddig minden kupont megkaptam levélben és emailben is, szülinapost, /havonta egyszer vásárolok 10-15 ft ezer között/
Akiket ismerek, hogy rendszeresen vásárolnak, ők is mindent megkaptak eddig. A tesóm nagyon ritkán vásárol, nem is kap mindig kuponokat.
A kártya alapján pedig könnyen leellenőrzi a rendszer, hogy kik az igazi rendszeres vásárlóik, talán ez a sorsolás benne.;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!