Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kik kaptak mostanában dm-es...

Kik kaptak mostanában dm-es levelet kedvezményekkel?

Figyelt kérdés
Én vajon miért nem kaptam?
2011. jún. 18. 13:33
 1/4 A kérdező kommentje:

Azt esetleg tudja valaki, hogy meddig akciós a dm.ben a huggies pelus?

Illetve hogy egyszerre (egy blokkon amihez lenne egy 15%-os végösszeg kuponom)több 25%-os joker kupont is be lehet váltani (több azonos termékre)?

2011. jún. 18. 13:39
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

A dm-es postai kuponokat sorsolás után küldik ki.A huggies pelus 4 hónapig van tartósan alacson áron.25%-os jokert annyit váltasz be amennyit akarsz,a lényeg,hogy egy termékre csak egyet használhatsz fel.A blokkvégi 15%-ot pedig mindentől függetlenül levonják.Ha van még kérdésed írj,szívesen válaszolok.

2011. jún. 18. 14:01
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez a sorsolásosdi nem teljesen igaz.

Szerintem függ a vásárlástól is, milyen rendszerességgel és mennyi pénzt hagy ott az ember.

Én eddig minden kupont megkaptam levélben és emailben is, szülinapost, /havonta egyszer vásárolok 10-15 ft ezer között/

Akiket ismerek, hogy rendszeresen vásárolnak, ők is mindent megkaptak eddig. A tesóm nagyon ritkán vásárol, nem is kap mindig kuponokat.

A kártya alapján pedig könnyen leellenőrzi a rendszer, hogy kik az igazi rendszeres vásárlóik, talán ez a sorsolás benne.;)

2011. jún. 18. 21:30
 4/4 anonim ***** válasza:
egyetértek az előttem szólóval. én is minden kupont megkapok és havonta 10-15 ezret otthagyok kábé.
2011. jún. 18. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!