Mennyi pénzből éltek albérletben?
Figyelt kérdés
Ha 3-an vagytok,papa,mama, 1 gyerek,albérletet fizettek,mennyi pénzből éltek?2009. ápr. 24. 13:47
1/7 anonim válasza:
3-an vagyunk, 50 ezer az albi, szerencsére én jó fizuval jöttem el gyedre, a családi pótlékkal együtt kapok 90ezer körül, a párom 200-300 között hoz haza (változó, van hogy csak alig kétszáz, van 350) így nagyon nem panaszkodhatom. A gyedből futja az albi és a számlák, a többi megy kajára, a kocsi fenntartására, egyéb költségekre. Télen mondjuk rosszabb volt, a fűtésre elment havi 60.
2/7 anonim válasza:
280-290havonta az összes bevételünk ebböl 36+33=69ezer a rezsi albérlettel(1,5panel)és van autohitel 40ezer+a tv,net,5ezer eddig 114ezer és ami marad az a kaja+a gyereknek a sok pelus,játék,ruha,kaja,viz,tea,gyümölcs meg ami még kell.Hát nem könnyü de ez van!
3/7 anonim válasza:
2. vagyok az lemaradt hogy lakásra gyüjtünk igyekszem havi 40-50 et féretenni hát ez az ami nem könnyü!
4/7 anonim válasza:
Egyedül vagyok a 2 fiammal. 50e az albérlet, plusz a rezsi. 280e körül keresek (családi pótlékkal)
Sajnos, nem igazán tudok féretenni.
5/7 anonim válasza:
100e-ből... 60 az albérlet, + rezsi és egyedül vagyok két gyerekkel..
6/7 anonim válasza:
Az ország mely megyéiében éltek, h ilyen jól kerestek?!
7/7 anonim válasza:
Mi ketten vagyunk a picurral. Az albérlet (nagyon olcsónak számít nálunk) rezsivel kb. 50 ezer (másfél szobás lakás, az albérlet önmagában 25 ezer). A GYED-em 46 ezer, plusz 13.700 a csp, plusz a szüleim 30 ezerrel támogatnak, ennyiből élünk, de már nagyon durva kezd lenni a helyzet, mert kb. 60 ezeres mínusz van a számlámon ami hónapról hónapra emelkedett ekkorára. Októberben lejár a GYED-em, remélem akkor kicsit sikerül egyenesbe jönni majd, ha visszamegyek dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!